Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot muuttuivat koronavastaanotoiksi ti 24.3. 

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Yhteistyösopimus vahvistaa Oulun asemaa terveysalan osaamiskeskittymänä

Oulun yliopistollinen sairaala, Oulun yliopisto, Oulun kaupunki ja lääkeyhtiö MSD solmivat yhteistyösopimuksen – yhteistyö vahvistaa Oulun asemaa kansainvälisenä digitalisoituvan terveysalan osaamiskeskittymänä

Oulun yliopistollinen sairaala, Oulun yliopisto ja Oulun kaupunki ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen maailman suurimpiin lääkeyhtiöihin kuuluvan MSD:n kanssa. Tavoitteena on kehittää Oulun alueen terveydenhuollon ekosysteemiä ja vahvistaa Oulun asemaa digitalisoituvan terveysalan osaamiskeskittymänä. Yhteistyö keskittyy erityisesti tutkimukseen, terveysteknologiaan sekä terveydenhuollon innovaatioihin ja ekosysteemeihin, tavoitteena kehittää Oulun alueen terveydenhuoltoa ja tuottaa siten hyötyä potilaille.

MSD:n kanssa tehty sopimus antaa uusia mahdollisuuksia lääketieteellisen tutkimuksen, digitalisoituvan terveydenhuollon sekä koulutuksen laaja-alaiseen kehittämiseen. Yhteistyö nojaa Oulun alueen nopeasti kehittyvään terveysalan ekosysteemiin, joka tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan alustan terveysalan toimijoille. Digitalisoituminen vahvistaa edelleen toimijoiden yhteistyöstä saatavia hyötyjä.

Oulu tarjoaa yhteistyölle vankat rakenteet yliopiston, yliopistollisen sairaalan ja Oulun kaupungin edistämän OuluHealth:in myötä.

– Yhteistyö tukee OuluHealth-ekosysteemin tavoitetta rakentaa älykästä terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisuutta ja siihen liittyviä palveluja asiakkaalle tai potilaalle arjessa selviytymiseksi. Tutkimus-, kehitys-, koulutus- ja innovaatiotoiminta ovat avainasemassa uusien ratkaisujen hakemisessa ja käyttöönotossa, kertoo Oulun kaupungin hyvinvointijohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto

– Sopimus parantaa yhteistyötä verkoston kesken sekä tukee yliopistossa tehtävää laaja-alaista, parempaan diagnostiikkaan ja hoitoihin tähtäävää tutkimusta, toteaa Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaani Anne Remes.

­Yhteistyöllä voidaan aikaansaada merkittäviä hyötyjä potilaille hoitojen kehittymisen myötä. Terveydenhoidon vaikuttavuutta voidaan puolestaan olla edistämässä terveysdataan perustuvan tutkimuksen avulla.

– Rakennamme parhaillaan kokonaan uutta Oulun yliopistollista sairaalaa ja haluamme olla maailman älykkäin sairaala. Tähän tavoitteeseen emme pääse yksin, vaan tarvitsemme laajaa yhteistyötä paitsi koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden, myös yritysten kanssa. Tämä yhteistyösopimus tukee laaja-alaisesti sairaalan tutkimus- ja kehittämistoimintaa, mistä lopulta hyötyy asiakas hyvän ja maailman parhaan hoidon muodossa, kommentoi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Ilkka Luoma.

– Lähdemme innokkaasti mukaan kehittämään Oulun alueen digitaalista terveysalan ekosysteemiä. Sopimuksessa ovat mukana keskeiset terveydenhuollon alueelliset toimijat, mikä antaa hyvän lähtökohdan kehittää terveydenhuoltoa tutkimuksesta aina potilaiden hoitopolkuihin saakka. Oulun alueen yhteistyö luo meille mahdollisuuden katsoa sisään tulevaisuuden terveydenhuollon ikkunasta, sanoo MSD Finland Oy toimitusjohtaja Patricia Drake.

Sopimuskumppanit ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin, mutta virallistettu yhteistyö tarjoaa siihen systemaattisemman ja pitkäjänteisemmän maaperän. Sopimuksessa määritellään osa-alueet, joilla yhteistyötä on tarkoitus syventää tuottaen siten hyötyä potilaille.

 

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Asiakaspalautelaitteet ovat pois käytöstä poikkeusolojen takia. Voit antaa palautetta Oulun kaupungin palautepalvelun kautta.

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies vs. Emilia Martimo 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito