Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot muuttuivat koronavastaanotoiksi ti 24.3. 

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Kaakkurin hyvinvointikeskus

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Kaakkuri ja Oulunsalo (sivuilla akuuttivastaanottojen jonotilanne)

Lapsiperheiden palvelut

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kotipalvelu ja perhetyö

Neuvola

Sosiaalipalvelut

Sosiaalityö

Toimeentulotuki

Ikäihmisten palvelut

Salonkartanon palvelukeskus

Oulunsalo-Kaakkuri kotihoito

Oulunsalon päivätoiminta
 

Mielenterveys

Kaakkurin terveysaseman psykiatrisen sairaanhoitajan tavoitat ajanvaraus- ja neuvontapuhelimesta 040 6215497 ma, ke, to klo 12.30–13.15. Voit myös jättää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Psykiatrinen sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita, joiden oireena ovat esimerkiksi lievät ja keskivaikeat depressio-, ahdistus-, paniikkioireet sekä kriisitilanteissa olevat asiakkaat.

Ajankohtaista

< Takaisin

Vanhustenviikkoa juhlitaan Oulussa 6.–13.10.

Kansallista vanhustenviikkoa vietetään 6.–13.10.2019. Teemana on tänä vuonna ”Varaudu vanhuuteen”.


Oulun kaupungin ikäihmisten palveluissa vanhustenviikkoa vietetään monin tavoin. Kaikille avoimet tapahtumat, joissa kaupunki on mukana, ovat luettavissa osoitteessa www.ouka.fi/oulu/ikaantyminen/vanhustenviikko. Lisäksi viikon aikana järjestetään monia teeman mukaisia tapahtumia ikäihmisten palveluiden asiakkaille ja asukkaille.  

Oulu10 (Torikatu 10) aulassa on avoinna Vanhustenviikon Pop up -piste tiistaista keskiviikkoon 8.–9. lokakuuta. Pisteeltä voit saada tietoa mm. ikäihmisten kotona asumista tukevista teknologioista. Toimintaansa esittelevät Oulun kaupungin ikäihmisten hyvinvointipalveluiden lisäksi Menumat, Suvanto Care, Muistiyhdistys ja Vanhustyön keskusliitto. OAMK:n toimintaterapeutti- ja fysioterapeuttiopiskelijat esittelevät pienapuvälineitä, tekevät puristusvoiman mittauksia sekä antavat harjoitteluvinkkejä.

Intiön hoivakodissa on maanantaina 7.10. mahdollista käydä mittauttamassa verenpaineensa sekä käydä liikkuvuuden, tasapainon ja lihasvoiman testauksessa. Tiistaina 8.10. Rajakylän hyvinvointipisteellä on myös tarjolla verenpaine- ja PEF-mittauksia sekä tietoa terveyden edistämisestä ja terveellisestä ruokavaliosta.

Lassintalon pihalla ja lähiympäristössä järjestetään kaikille ikäihmisille avoin ulkoilutapahtuma torstaina 10. lokakuuta. Ohjelmassa on ulkoilua Lassintalon pihalla ja lähiympäristössä, tarjolla grillimakkaroita ja mehua tai kahvia. Ulkoiluapuna toimii ystäviä ja Honkapirtin työtoimijoita. Tapahtuma on osa valtakunnallista iäkkäiden ulkoilupäivää, jolloin järjestöt, koulut, päiväkodit ja palvelutalot haastetaan järjestämään eri-ikäisten kohtaamisia ulkona.

Vanhustenviikon pääjuhlaa vietetään perjantaina 11. lokakuuta Oulun yliopiston Saalastinsalissa. Juhlapuhujan­a on vanhuspsykiatrian erikoislääkäri, LT Pirkko Hiltunen. Myös Kiimingissä järjestetään tiistaina 8. lokakuuta alueellinen vanhustenviikon juhla.

Katso tarkempi ohjelma ja paikat

Jakolinkki

Miten onnistuimme?

Asiakaspalautelaitteet ovat pois käytöstä poikkeusolojen takia. Voit antaa palautetta Oulun kaupungin palautepalvelun kautta.

Mittarissa näkyy Kaakkurin hyvinvointikeskuksen koko organisaatiolle (mukaan lukien Oulunsalon terveysasema) annettu asiakastyytyväisyys suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteystiedot

Osoite

PL 8, 90015 Oulu kaupunki

Puhelin

Palvelupäällikkö Susanna Lähde
040 621 2238
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
palveluesimies vs. Emilia Martimo 
044 703 4838
Työikäisten palvelut
palveluesimies Päivi Rintasaari
044 703 4162
Ikäihmisten palvelut
palveluesimies Tarja Peltoniemi
050 388 6907

Faksi 
08 558 44512

omena

Asioi, kun sinulle sopii

Henkilökohtaista sosiaali- ja terveysalan ohjausta ja neuvontaa verkossa!

Oulun Omahoito