Ajankohtaista

< Takaisin

Yhteisötaideteos Suomikuvasto kuvaa suomalaisuutta: oululaisia vapaaehtoisia haetaan mukaan

Oulussa juhlistetaan Suomi 100 -juhlavuoden avajaisia uudenvuodenaattona. Osana avajaisten ohjelmaa  keskustan kolmeen näyteikkunaan rakennetaan yhteisötaideteos Suomikuvasto. Ikkunoissa erilaiset henkilöt ja ryhmät kuvaavat suomalaisuuden koko kirjoa.

Suomikuvastoon etsitään nyt vapaaehtoisia. Teokseen voi tulla mukaan yksin tai yhdessä. Ryhmiä voivat olla esimerkiksi perhe, kaveriporukka tai taiteellinen kokoonpano. Esiintyminen teoksessa kestää noin 10 minuuttia. Mukaan voi ilmoittautua täältä. Ilmoittautuminen on sitova.

Suomikuvasto toteutetaan 31.12.2016 kello 1719.30. Esiintyjien tulee olla käytettävissä tapahtumapäivänä kello 16.3019.30 välisenä aikana. Ryhmän pitää olla poliittisesti ja aatelisesti sitoutumaton. Mikäli ilmoittautumisia teokseen tulee paljon, esiintyjät valitaan ilmoittautuneiden joukosta. Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2016 kello 16. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti valinnasta ilmoittautumisajan päätyttyä viikolla 49. Suomikuvastossa mukanaolosta ei makseta korvausta, teos perustuu vapaaehtoisuuteen. Teoksessa on myös kutsuttaja esiintyjiä.

Teoksen suunnittelusta vastaa Taiteen edistämiskeskus ja Oulun kaupungin tapahtumapalvelut.

Lisätiedot:
Nuortenkulttuurin läänintaiteilija Julian Owusu, Taiteen edistämiskeskus, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun toimipiste, julian.owusu(at)taike.fi, p. 0295 330 863

Tuottaja Janita Jämsén, Oulun kaupunki, tapahtumapalvelut, janita.jamsen(at)ouka.fi, p. 050 361 7924

Jakolinkki