Ajankohtaista

< Takaisin

Kuuskan paluu -superviikonloppu sujui yli odotusten

 

Elokuun 25.- 27. vietetty Kuuskan paluu -viikonloppu keräsi Kuusisaareen kaikkiaan noin 16 000 kävijää. Tapahtuma sujui järjestäjien mielestä erittäin hyvin.

”Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ellei jopa paljon paremmin. Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelyihin ja ihmisten tunnelmaan. Kuuska avattiin historiallisen hienosti”, sanoo tapahtumapäällikkö Samu Forsblom.

Perjantain Ilmakitarakisa kärsi hieman huonosta kelistä, mutta keräsi sekin paikalle mukavasti yleisöä. Suurkonsertti lauantaina oli loppuunmyyty yli 13 000 kävijällä. Samoin sunnuntain yhteislaulukonsertti vietettiin leppoisassa syyssäässä, istuinpaikat olivat täynnä ja laulu raikasi.

”Hienoa, että myös yleisö vaikutti tyytyväiseltä, ja selvisimme ilman vakavampia järjestyshäiriöitä. Myös alueen nurmikenttä kesti yllättävän hyvin näin suuren ihmismäärän. Purkutyöt saadaan tehtyä tiistaihin mennessä, jolloin lopullinen tilanne selviää. Mutta en usko sieltä paljastuvan mitään erityistä”, sanoo tapahtuma- ja aluepäällikkö Jari Leviäkangas.

”Ensi kesän 2018 viikonloput ovat jo nyt miltei loppuun varattuja. Tuntuu, että oululaiset haluaisivat lisää tällaisia tapahtumia, kuten Kuuskan paluu oli”, lisää Leviäkangas.

Jakolinkki