Ajankohtaista

< Takaisin

Kuuskan paluu -suurkonserttiin myyty yli 10 000 lippua

Kuuskan paluu -superviikonlopun lauantaiseen suurkonserttiin on myyty nyt jo yli 10 000 lippua.

Odotettavissa on siis merkittävä, yksittäinen ulkoilmakonsertti Oulussa miesmuistiin. Lippuja on vielä saatavilla Ticketmasterista, mutta järjestäjät ennakoivat konsertin myyvän loppuun ennen lauantaita.

Kaikkiaan alueelle on saatavilla noin 13 000 pääsylippua.

Viikonloppu alkaa jo perjantaina 25.8. kaikille avoimella ja ilmaisella Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalilla. Alueella on K18-anniskelualue, VIP-teltta, sekä ruoka- ja oheistuotemyyntiä.

Lauantaina 26.8. Kuusisaaren suurkonsertissa esiintyvät Paula Koivuniemi & Oulu All Star Big Band, Lauri Tähkä, Apocalyptica ja Eppu Normaali. Ennakkotiedoista poiketen tilaisuus päättyy kello 24 ilotulitukseen ja Lauri Tähkä esiintyy heti Paula Koivuniemen jälkeen. Konserttiin on 10 euron sisäänpääsymaksu sekä K18-ikäraja.

Superviikonloppu päättyy sunnuntaina Oulu Sinfonian Lauletaan yhdessä -yhteislaulutilaisuuteen, jonka solisteina ovat Inga Söder ja Sam Huber. Konserttiin ei ole ikärajaa ja tilaisuus on maksuton.

Kuusisaaren uudistetulle tapahtuma-alueelle on katettu monipuolinen festivaaliruokatarjonta, kala- ja tex mex -ravintoloineen sekä anniskelualueet. Tavallisten konserttitilaisuuksien tapaan alueelle ei voi viedä omia juomia. Porteilla on turvatarkastus. Sateenvarjojen ja laukkujen säilytystä varten on porttien läheisyyteen järjestetty narikkapalvelu 3e.

Sunnuntain konserttiin voi vielä omat eväät ja alueella vierailee lisäksi kirjastoauto Onneli, joka on avoinna kello 13-16. Musiikkitapahtuman luonteeseen sopien Onnelin valikoimaan on kerätty musiikkiaineistoa, levyjä, nuotteja sekä laulukirjoja.

 

 

Superviikonlopun aikataulu:

(huom. muutokset lauantain osalta)

 

Perjantai 25.8.

Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali

klo 18 portit auki

klo 19 Temple Balls

klo 20 MM-finaali, kesto noin 2 tuntia

 

Lauantai 26.8.

klo 16 portit auki

klo 18 Paula Koivuniemi & Oulu All Star Big Band

klo 19.30 Lauri Tähkä

klo 21 Apocalyptica

klo 22.30 Eppu Normaali

klo 24 ilotulitus

 

Sunnuntai 27.8.

Oulu Sinfonia: Lauletaan yhdessä -piknik

klo 13 portit auki

klo 14 yhteislaulua

solisteina Inga Söder ja Sam Huber

 


 

Jakolinkki