Superviikonloppu sujui yli odotusten

Kuluneena viikonloppuna 25.-27.8. vietetty Kuuskan paluu -viikonloppu keräsi Kuusisaareen kaikkiaan noin 16 000 kävijää. Tapahtuma sujui järjestäjien mielestä erittäin hyvin.

”Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ellei jopa paljon paremmin. Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelyihin ja ihmisten tunnelmaan. Kuuska avattiin historiallisen hienosti”, sanoo tapahtumapäällikkö Samu Forsblom.

Perjantain Ilmakitarakisa kärsi hieman huonosta kelistä, mutta keräsi sekin paikalle mukavasti yleisöä. Suurkonsertti lauantaina oli loppuunmyyty yli 13 000 kävijällä. Samoin sunnuntain yhteislaulukonsertti vietettiin leppoisassa syyssäässä, istuinpaikat olivat täynnä ja laulu raikasi.

”Hienoa, että myös yleisö vaikutti tyytyväiseltä, ja selvisimme ilman vakavampia järjestyshäiriöitä. Myös alueen nurmikenttä kesti yllättävän hyvin näin suuren ihmismäärän. Purkutyöt saadaan tehtyä tiistaihin mennessä, jolloin lopullinen tilanne selviää. Mutta en usko sieltä paljastuvan mitään erityistä”, sanoo tapahtuma- ja aluepäällikkö Jari Leviäkangas.

”Ensi kesän 2018 viikonloput ovat jo nyt miltei loppuun varattuja. Tuntuu, että oululaiset haluaisivat lisää tällaisia tapahtumia, kuten Kuuskan paluu oli”, lisää Leviäkangas.

 

 

 

 

 

 

 

Kuuskan paluu -nimeä kantava viikonloppu avaa uudistuneen tapahtumapuiston tulevana viikonloppunaAvajaiset on osa valtakunnallista Suomi 100 -tapahtumaviikonloppua, jolloin eri puolilla Suomea käynnistetään lähtölaskenta kohti 100-vuotiasta Suomea.

 

Superviikonloppu käynnistyy jo perjantaina 25.8. ikärajattomalla ja maksuttomalla Ilmakitaransoiton MM-finaalilla. Alueella on rajattu anniskelualue, jonka ikäraja on 18 vuotta. 

Lauantain suurkonsertin yllätysesiintyjäksi lauantaina 26.8. saapuu kansansuosikki Lauri Tähkä. Illan aloittaa Paula Koivuniemi ja päättää Eppu Normaali. Konserttiin on myyty ennakkoon jo yli 12 000 lippua ja järjestäjät lupaavat jättää lippuja myyntiin myös porteille. Koko alue on lauantaina K18, eikä lipun näytettyään voi enää poistua alueelta. 

Sunnuntain Lauletaan yhdessä -konsertin solisteja ovat Inga Söder ja Sam Huber. Konsertti on piknik-tyyppinen ja sinne voi viedä mukanaan omat eväät. Ei pääsymaksua tai ikärajaa.

 

Pe 25.8. Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali         

Ilmakitaravuosi saa huipennuksensa Oulussa, kun kansalliset mestarit ja mustat hevoset mittelevät maailmanmestaruudesta. 

Portit avataan kello 18.

Illan aloittaa oululainen hard rock -yhtye
Klo 19 Temple Balls

Klo 20 MM-finaali (kilpailun kesto noin kaksi tuntia)

Tilaisuus on ikärajaton ja maksuton!

Alueella on anniskelualue. 

Lue lisää Ilmakitaran MM-kisojen omilta verkkosivuilta.

 

La 26.8. Suurkonsertti

Portit avataan kello 16.00. Tilaisuus on K-18. Liput 10e.

18.00–19.00 Paula Koivuniemi & Oulu All Star Big Band

19.30–20.30 Lauri Tähkä

21.00–22.00 Apocalyptica

22.30–24.00 Eppu Normaali

24.00 ilotulitus

Alueella on festivaaliruokatarjontaa ja narikkapalvelu. Porteilla myös turvatarkastus.
Lisätietoja suurkonsertista: p. 0400 386 389, marko@prodisco.fi

 

Su 27.8. Oulu Sinfonia: Lauletaan yhdessä -puistopiknik

Oulu Sinfonia kutsuu oululaiset suureen yhteislaulukonserttiin, laulamaan kaikille tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä sinfoniaorkesterin säestyksellä.

Portit avautuvat kello 13.00 ja yhteislaulu alkaa kello 14.00.

Noin 50 henkisen Oulu Sinfonian kapellimestarina toimii Jukka Myllys ja solisteina ovat Inga Söder ja Sam Huber.

Inga Söder tunnetaan Tartu mikkiin - ja The Voice of Finland 2013 -ohjelmista, ja karheaääninen soulmies Sam Huber on vaikuttanut Eternal Erection -yhtyeessä jo parikymmentä vuotta. Seremoniamestarina häärää oululaislähtöinen näyttelijä Ernest Lawson.

Konsertin ohjelmistoon on koottu kymmenkunta ikivihreää: Delilah, Ranskalaiset korot, Sata kesää tuhat yötä, Laiskotellen, Hopeinen kuu, Jos tahdot tietää, Ikävä, Tom Tom Tom, Keinu kanssani, Sinä lähdit pois, Jäätelökesä sekä Sininen ja valkoinen.

Kuuskan paluu kuuluu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Yhdessä-viikonloppuun 25.-27.8. Oulu Sinfonian yhteislaulukonsertissa tämä näkyy muun muassa kaikille jaettavassa lauluvihkossa, jonka takakanteen on painettu siniristilippu. 

Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton.

 

Kuuskan paluu -viikonlopun tapahtumien aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

 

LIPUT

Pe 25.8. Vapaa pääsy
La 26.8. Liput 10 €
Su 27.8. Vapaa pääsy

Lauantain suurkonsertin lippuja voi ostaa myös kaikista Oulu10:n palvelupisteistä.

LISÄINFOA

Kuuskan paluu -superviikonlopun turvallisuusohjeet (PDF)

Kuuskan paluu -viikonlopun tapahtumien aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.
 

Tiedotteet

Kuuskan paluun suurkonserttiin myyty yli 10 000 lippua (16.8.)

Superviikonloppu 25.-27.8. avaa uuden Kuuskan (12.5.)

 

Facebook/Kuuskanpaluu