Ajankohtaista

< Takaisin

Kiimingin kirjasto on avoinna varausten noutoa ja palautusten jättämistä varten

Hallitus linjasi neuvottelussaan 3.–4. toukokuuta toimintasuunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi sekä viruksen aiheuttamien rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta.

Kirjastopalveluiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että kirjoja ja muuta aineistoa saa taas lainata. Kirjastojen yleisiä tiloja ei kuitenkaan oteta käyttöön ennen 1.6., ja tilojen käyttöä tullaan rajoittamaan myös avaamisen jälkeen.

Kirjastokäynnit tehdään pika-asiointina itsepalveluna. Kirjastojen asiakastiloja rajataan. Kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan eikä esimerkiksi etsimään kirjoja ja muuta aineistoa hyllyistä, lukemaan lehtiä tai käyttämään lukusalia. Pika-asioinnin yhteydessä huolehditaan sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta turvavälejä ja kirjaston tilassa olevia ohjeita noudattamalla.

Kirjat ja muun haluamansa aineiston saa lainaan tekemällä varauksen. Varauksia voi tehdä ja omien lainojen ja varausten tiedot voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastossa osoitteessa outi.finna.fi. Verkkokirjaston käyttöön tarvitaan OUTI-kirjastokortti ja PIN-koodi. Kirjastosta voi pyytää apua kirjojen ja muun aineiston valintaan ja etsimiseen ottamalla yhteyttä verkkotietopalveluun.

Kirjastoissa ei toistaiseksi tehdä uusia kirjastokortteja, kaukolainatilauksia tai varauksia. Kirjastomaksuja ei oteta vastaan, maksut voi maksaa OUTI-verkkokirjastossa verkkomaksuna.

Jäälin kirjasto on suljettu lattiaremontin vuoksi ainakin kesäkuun loppuun saakka. Varaukset, joiden noutopaikaksi on merkitty Jäälin kirjasto, voi noutaa Kiimingin kirjastosta. 

Kiimingin kirjaston aukioloajat 18.–31.5.
ma–to 12–19 ja pe 10–17

Tervetuloa!

Jakolinkki