Ajankohtaista

< Takaisin

Syke-talon toiminnot ovat suljettuna 13.5. saakka valtioneuvoston määräyksellä.

Kirjastot on suljettu 13.5. saakka valtioneuvoston määräyksellä. Myös nuorisotalo on suljettu, mutta nuoriso-ohjaajat ovat töissä ja nuorten saavutettavissa mm. sosiaalisen median kautta. Valveen kulttuuripalvelut ja Oulu-opiston kurssit on keskeytetty ja Oulu10-palvelu Syke-talolla on suljettu. 

Kirjaston lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät siirretään poikkeusajan yli. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana. 

Uusille ja kirjastokortin kadottaneille asiakkaille luodaan väliaikaisia e-asiakastunnuksia Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen e-aineistojen käyttöön. Tunnuksen saa ottamalla yhteyttä kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun, numeroon 08 558 47337 tai sähköpostitse info.kirjasto(a)ouka.fi. Asiakaspalvelu vastaa arkisin klo 9–15. Tunnusten hankkimiseen on tulossa myös verkkolomake OUTI-verkkokirjastoon. E-asiakastunnukset poistetaan poikkeusajan päätyttyä ja kirjaston käyttöä voi tämän jälkeen jatkaa hankkimalla kirjastokortin normaalin käytännön mukaan käymällä kirjastossa.

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. EKirjasto löytyy OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta outi.finna.fi.

Jos olemassaolevaan kirjastokorttiin liitettyä PIN-koodia ei ole tai se on kadonnut, uuden saa OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteessa voi ottaa yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Jakolinkki