Avoinna


Ti–su 10–17
 

 

Liput

6€ / 4€ Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Kasarmintie 9,Oulu, Finland
p. 044 703 7471

 

 

Tapahtumat

 

Pe 19.5. klo 17–19
Liitos-näyttelyn avajaiset

La 20.5. klo 10–15
Liitos-näyttelyn seminaari         
         

Ti 23.5. klo 13
Luupin senioriklubi, näyttelyesittely

Ti 23.5. klo 13
Luupin Senioriklubin kaikille ikäihmisille avoin näyttelyesittely       

Pe 26.5. klo 14
Näyttelyesittely (kaikki näyttelyt)      

 

 

 

 

 

JAAKKO PERNU: Vellikello

 

Pyrin työskentelyssäni tutkimaan paikkasidonnaisten töitteni ulkoisen muodon, mittakaavan ja luonnonmateriaalin suhteita: miten ihminen vaikuttaa luontoon ja päinvastoin. Vellikello-teos tutkii myös identiteetin ja yhteisöllisyyden suhteita hienovaraisen ironisesti. Kello tai vastaava äänilähde on ollut tärkeä väline yhteisöjen eri toimintojen viestittäjänä. Missä ovat nykypäivän vellikellot - löytyvätkö ne tulevaisuudessa vain ja ainoastaan sähköisistä viestimistä?

 

JAAKKO PERNU: "Porridge bell"

 

With my site-specific artworks I aim at examining the relationships between the form, scale and natural materials. What effect does a human being have on the nature and vice versa? Vellikello (ie. "porridge bell") studies the relationship between identity and community subtly and ironically. Bell or other sort of source of sound has been an important communicator for different functions in communities. Where are the bells of the present day – will they only be found from the electronic media?

 

 

Tehtävä:

Tarkastele Vellikellon rakennetta ja muotoa läheltä. Millaisen työn sinä toteuttaisit teoksen tekniikalla? Ideoi ja mieti teokselle oma paikka Hupisaarille.