Avoinna


Ti–su 10–17
Suljettu 16.1.–2.2.

 

Liput

6€ / 4€ Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Kasarmintie 9,Oulu, Finland
p. 044 703 7471

 

 

Tapahtumat

 

Pe 3.2. klo 17–19
Esko Männikön näyttelyn avajaiset

Ti 14.2. klo 10–20
Opiskelijapäivä

Su 19.2. klo 14
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

Su 5.3. klo 14 
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

La–su 18.–19.3. klo 11–15      
Perheviikonloppu

 

 

 

 

JAAKKO PERNU: Vellikello

 

Pyrin työskentelyssäni tutkimaan paikkasidonnaisten töitteni ulkoisen muodon, mittakaavan ja luonnonmateriaalin suhteita: miten ihminen vaikuttaa luontoon ja päinvastoin. Vellikello-teos tutkii myös identiteetin ja yhteisöllisyyden suhteita hienovaraisen ironisesti. Kello tai vastaava äänilähde on ollut tärkeä väline yhteisöjen eri toimintojen viestittäjänä. Missä ovat nykypäivän vellikellot - löytyvätkö ne tulevaisuudessa vain ja ainoastaan sähköisistä viestimistä?

 

JAAKKO PERNU: "Porridge bell"

 

With my site-specific artworks I aim at examining the relationships between the form, scale and natural materials. What effect does a human being have on the nature and vice versa? Vellikello (ie. "porridge bell") studies the relationship between identity and community subtly and ironically. Bell or other sort of source of sound has been an important communicator for different functions in communities. Where are the bells of the present day – will they only be found from the electronic media?

 

 

Tehtävä:

Tarkastele Vellikellon rakennetta ja muotoa läheltä. Millaisen työn sinä toteuttaisit teoksen tekniikalla? Ideoi ja mieti teokselle oma paikka Hupisaarille.