Avoinna


Ti–su 10–17
Suljettu 16.1.–2.2.

 

Liput

6€ / 4€ Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Kasarmintie 9,Oulu, Finland
p. 044 703 7471

 

 

Tapahtumat

 

Pe 3.2. klo 17–19
Esko Männikön näyttelyn avajaiset

Ti 14.2. klo 10–20
Opiskelijapäivä

Su 19.2. klo 14
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

Su 5.3. klo 14 
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

La–su 18.–19.3. klo 11–15      
Perheviikonloppu

 

 

 

 

Ohjeita ryhmänvetäjälle

 

  • Ennen museovierailua on suositeltavaa tutustua ryhmän kanssa taidemuseon näyttelyihin. Voit pohtia, mikä on ryhmäsi kannalta mielenkiintoisin näyttely. Löytyykö näyttelyistä teille ajankohtaisia teemoja? Joskus voi olla hedelmällisempää keskittyä yhteen näyttelyyn tai teemaan sen sijaan, että kiertää kaikki kerralla.
  • Asiakaspalvelusta saa kovalevyalustoja tehtävien tekemistä varten. Tarkista taidekasvatusmateriaaleistamme löytyykö kyseiseen näyttelyyn valmiita tehtävämonisteita, jotka voit tulostaa koululla mukaasi!
  • Ryhmänvetäjä on vastuussa ryhmäläisistään ja valvoo heidän käyttäytymistä museovierailun – myös opastuksen ja työpajan – aikana.
  • Ryhmänvetäjä saa aktiivisesti osallistua opastukseen keskustelemalla, kysymällä, kommentoimalla ja rohkaista näin myös oppilaita osallistumaan. Kaikille antoisa opastus on kokemusten jakamista ja taiteen ilmiöiden pohtimista yhdessä.
  • Ryhmien tulee aina ilmoittaa museon asiakaspalveluun etukäteen ryhmän vierailusta ja samalla varmistaa, ettei museolla ole meneillään poikkeusohjelmaa.
  • Vierailun jälkeen on hyvä vielä ryhmän kanssa keskustella taidemuseossa koetuista ja opituista asioista. Tarkista myös löytyykö taidekasvatusmateriaaleistamme juuri kyseiseen näyttelyyn liittyviä tehtäväideoita jatkotyöstettäväksi koululla!
  • Voit antaa palautetta taidemuseon henkilökunnalle vierailuunne, opastukseen tai näyttelyyn liittyvistä asioista.