Avoinna


Ti–su 10–17
Suljettu 16.1.–2.2.

 

Liput

6€ / 4€ Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Kasarmintie 9,Oulu, Finland
p. 044 703 7471

 

 

Tapahtumat

 

Pe 3.2. klo 17–19
Esko Männikön näyttelyn avajaiset

Ti 14.2. klo 10–20
Opiskelijapäivä

Su 19.2. klo 14
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

Su 5.3. klo 14 
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

La–su 18.–19.3. klo 11–15      
Perheviikonloppu

 

 

 

Tervetuloa Oulun taidemuseoon!

Tervetuloa Oulun taidemuseoon kokemaan taide-elämyksiä! Taidemuseo sijaitsee lähes sata vuotta vanhassa teollisuusmiljöössä lähellä Oulun keskustaa. Saapuminen taidemuseoon on helppoa ja keskustasta olet pian perillä jalan tai pyöräilen.

Oulun taidemuseo tarjoaa vaihtuvia näyttelyitä ja esittelee myös kokoelmiaan. Lisäksi löydät taidemuseosta viihtyisän kahvilan ja Museokauppa Ainoan virkistävän tuotevalikoiman. Tule viihtymään!

Saapuminen jalan/pyörällä rotuaarilta

Voit saapua kätevästi Oulun keskeiseltä kävelykadulta Rotuaarilta taidemuseolle jatkamalla Kirkkokatua kaakkoon ja kääntymällä oikealle Pakkahuoneenkadulle kohti Isokatua. Käänny vasemmalle ja jatka Isokatua kunnes tie vaihtuu Kasarmintieksi. Taidemuseo on pian vasemmalla. Katso tarkemmat ohjeet kartasta.

Saapuminen autolla

Oulun taidemuseolle voi  saapua myös autolla. Taidemuseon vieressä on tarjolla autopaikoitusta kahdeksi tunniksi, mutta huomiothan, että paikoitusta on niukasti. Lisäksi muuta parkkipaikoitusta löytyy lähialueelta esimerkiksi Tietomaan tuntumasta.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Mikäli olet Oulun keskustassa taidemuseolle on helpoin tulla jalan, sillä matkaa on vain vajaa kilometri. Jos tulet kauempaa niin tarkemmat linja-autoaikataulut löytyvät kätevästi osoitteesta www.matkahuolto.fi.
 

Sijainti kartalla: OMA - Oulun taidemuseo