Avoinna


Ti–su 10–17
Suljettu 16.1.–2.2.

 

Liput

6€ / 4€ Lue lisää

 

 

Yhteystiedot

Kasarmintie 9,Oulu, Finland
p. 044 703 7471

 

 

Tapahtumat

 

Pe 3.2. klo 17–19
Esko Männikön näyttelyn avajaiset

Ti 14.2. klo 10–20
Opiskelijapäivä

Su 19.2. klo 14
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

Su 5.3. klo 14 
Esko Männikön taiteilijatapaaminen

La–su 18.–19.3. klo 11–15      
Perheviikonloppu

 

 

 

 

WILLIAM DENNISUK: Flux

 

"Flux"illa on tarkoituksellisesti hajanainen rakenne ja sijainti, mikä mahdollistaa sen sekoittumisen ympäristöönsä. Teos on vuoroin selkeä ja kiinteä ja vuoroin epäselvä muoto, joka hajoaa varjojen ja heijastusten utuisuuteen. Veistoksen muodon avoimuus luo jännitteen teoksen ja sen ympäristön välille, jolloin ympäristö ei ole enää vain näyttämö teokselle, vaan teos ja ympäristö ovat toisistaan riippuvaisia. Vastaava keskinäinen riippuvuussuhde voidaan löytää myös ihmisen ja luonnon keskinäisestä suhteesta.

 

WILLIAM DENNISUK: Flux

 

"Flux" has an intentionally diffused configuration and locus. The permeable structure allows it to intermingle with its surroundings, at times alternating between a distinctly solid presence and a more elusive form that can dissolve into a haze of shadows and reflections. The openness of the sculptural form creates a tension between the artwork and its surrounding environment, suggesting that nature is not merely a stage for the artwork; rather the artwork and nature are interdependent. This sense of interdependence and mutual illumination refers to our own complex relationship with nature and is the primary allusion of "Flux."

 

 

Tehtävä:

Pohdi omaa luontosuhdettasi, millainen se on?
Onnistutko kuvailemaan sitä lähiympäristöstä löydettävillä materiaaleilla?
Toteuta pieni ympäristötaideteos, joka kuvaa suhdettasi luontoon. Käytä lähistöstä löytyviä luonnonmateriaaleja toteutukseen. Ethän kuitenkaan vahingoita ympäröivää luontoa!