Kouluterveydenhuolto
Kouluterveydenhoitaja Ojalehto Katja   p.0504089835
 
Koulupsykologi   Ranta-Nilkku Enna   p.040 5716 776
 
Koulukuraattori Tiainen Mervi p.040 6624 781
 

 

Kouluterveydenhoitajan terveiset

Kouluterveydenhuollon tavoitteena on koko kouluyhteisön hyvinvoinnin ja oppilaiden terveyden edistäminen sekä terveen kasvun ja kehityksen tukeminen yhteistyössä oppilaiden,vanhempien, opettajien ja oppilashuoltohenkilöstön kanssa.

Terveystarkastukset tehdään kaikille oppilaille. 1.lk ja 5.lk oppilaille on laaja terveystarkastus, johon kuuluu sekä terveydenhoitajan että lääkärin tekemä tarkastus. Syksyn aikana tehdään tarkastukset 5.lk oppilaille ja keväällä on vuorossa ekaluokkalaiset. 2., 3., 4. ja 6. luokan oppilaille tehdään suppeampi tarkastus koulupäivien aikana ilman erillistä ajanvarausta.

Toimin sekä Kiviniemen että Takkurannan kouluterveydenhoitajana. Olen paikalla Takkurannalla keskiviikkoisin klo 8:30-15. 

Puhelintuntini on PÄIVITTÄIN klo 8-8:30. Tavoitatte minut numerosta 050-4089835. Voitte jättää viestiä vastaajaan, jos soitatte puhelintunnin ulkopuolella. Soitan takaisin mahdollisimman pian. Wilma-viestillä tavoitatte minut myöskin.

Yhteistyöterveisin:
Terveydenhoitaja Katja Ojalehto
p. 050-4089835

 

Koulukuraattorin terveiset

 

Olen Takkurannan koulun koulukuraattori Mervi Tiainen. Tavoitat minut / voit varata ajan itse puhelimella: 040 662 4781 tai sähköpostitse: riikka.planting@ouka.fi tai esimerkiksi Wilma viestillä.

KESKUSTELEMAAN VOIT TULLA erilaisista opiskeluusi ja elämääsi vaikuttavista asioista, esimerkiksi

* kun opiskelu ei suju/ kiinnosta

* kun vapaa-aika tai kotiasiat mietityttävät

* kun tunnet olosi väsyneeksi, levottomaksi, surulliseksi tai olet yksinäinen

* kun elämässäsi tapahtuu muutoksia

* kun tarvitset tukea ihmissuhteissasi (kaverit, perhe, seurustelu…). Yhdessä voimme miettiä ratkaisuja ja selviytymiskeinoja. Ota yhteyttä jo silloin, kun ongelmat ovat pieniä! Keskustelut ovat vapaaehtoisia ja luottamuksellisia.