Ajankohtaista

< Takaisin

Ilmoittautumiset Oulun Sounds 2018 -katselmukseen 4. helmikuuta mennessä

Nuori Kulttuuri -toiminnan SOUNDS on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluu alueelliset katselmukset, joista valitaan edustajat valtakunnalliseen SOUNDS–tapahtumaan Mikkeliin 25.–27.5.2018.

Oulun alueellinen katselmus pidetään lauantaina 24.2.2018 Maikkulan nuorisotalolla (Kangaskontiontie 3). Katselmukseen voivat osallistua kaikki 1998–2008-syntyneiden nuorten vähintään kolmihenkiset yhtyeet (lukuun ottamatta nuoria, jotka saavat pääasiallisen toimeentulonsa musiikista, ovat musiikin ammatillisessa koulutuksessa tai ovat suorittaneet musiikin ammatillisen tutkinnon). Osallistumismaksua tai esikarsintaa ei ole.

Ilmoittautuminen Oulun katselmukseen on avoinna 4.2.2018 saakka osoitteessa: https://www.ouka.fi/oulu/nuoret/kulttuuripalvelut

Tyylilajit katselmuksessa ovat klassinen musiikki, kansanmusiikki ja rytmimusiikki (esim. rock, pop, jazz, hiphop). Esityksen pituus saa olla enintään 10 minuuttia ja jokainen esitys saa asiantuntijaraadin palautteen.

Oulun aluetapahtumassa on lisäksi mahdollisuus osallistua Suomen Koodikoulun sekä musiikkikoulu Groovehousen pitämiin pop in –työpajoihin. Työpajat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Tapahtuma on avoin, päihteetön ja pääsymaksuton yleisötilaisuus, joten kannustusjoukot ovat erittäin tervetulleita mukaan!

 

Lisätietoja:
Tarja Rönkkö, nuorisotyön koordinaattori, Oulun kaupungin nuorisopalvelut, p. 044 703 8233, tarja.ronkko[at]ouka.fi

Jakolinkki