AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Maailmanluokan crossover-tähdet Igudesman & Joo Oulu Sinfonian hulvattomassa vappukonsertissa

Igudesmanin ja Joon BIG Nightmare Music lupaa musiikillista hulluttelua sinfonisella mittakaavalla ja tämä spektaakkeli on koettavissa lauantaina 30.4. klo 18 Madetojan salissa Oulu Sinfonian kanssa.

Viulisti Alexey Igudesmanin ja pianisti Hyung-ki Joon muodostama maailmanluokan duo rikkoo klassisen musiikin rajoja yhdistämällä konsertteihin stand uppia ja populaarikulttuuria suvereenista soittotaidosta tinkimättä.

Igudesmanin ja Joon humoristinen ote musisointiin on tehnyt kaksikosta varsinaisen Youtube-hitin ja he ovat esiintyneet ympäri maailmaa täysille konserttisaleille sekä täpötäysille stadioneille useiden vuosien ajan. TV-esiintymisissään he ovat tehneet yhteistyötä esimerkiksi näyttelijä John Malkovichin, Monty Pythonista tutun Terry Jonesin sekä viulutaiteilija Joshua Bellin ja Viktoria Mullovan kanssa.

Duo kehitti maailman valloittaneesta Little Nightmare Music -showstaan vieläkin yllättävämmän sinfoniaorkesteriversion, joka ilahduttaa ja yllättää yhtälailla klassisen musiikin ystäviä kuin tottumattomampia konserttikävijöitä.

BIG Nightmare Musicissa musiikkimaailman suuruudet kuten Bach, Mozart ja Beethoven saavat täysin uuden käsittelyn helposti lähestyttävässä ja mukaansa tempaavassa muodossa. Konsertin kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan. Ravintola Preludissa on tarjolla tuoreita munkkeja, suolaisia piiraita ja kuplivaa vappujuomaa.

>Lue lisää konsertista oulu Sinfonian sivuilta

>BIG Nightmare Music

Jakolinkki