Ajankohtaista

< Takaisin

Maksuton seminaari tarjoaa vinkkejä kirjailijoiksi haluaville 28.5. Valvesalissa

Kirjallisuusjärjestö Nuoren Voiman Liitto järjestää Oulussa ti 28.5. aloitteleville kirjailijoille ja muille kiinnostuneille suunnatun Haluatko kirjailijaksi -seminaarin. Ilmainen seminaari järjestetään klo 17-20 Kulttuuritalo Valveella, Valvesalissa ja se on osa Lumotut sanat -sanataideviikkoja.

Haluatko kirjailijaksi? -seminaarissa kuullaan kolme erilaisissa kirjallisuusalan tehtävissä vaikuttavan kirjailijan puheenvuoroa. Puheenvuorot kuullaan kirjailija Marjo Heiskaselta Kirjailijaliiton johtokunnasta, Finlandia-palkitulta kirjailija Siiri Enorannalta sekä kirjailija ja kustannustoimittaja Niina Miettiseltä. Seminaarissa puhutaan kirjailijaksi tulemisesta, kirjailijan oikeuksista ja velvollisuuksista sekä esimerkiksi kustannussopimuksen syntymisestä.

Haluatko kirjailijaksi? -tapahtuma on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Noudathan vapaalipun kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä (avoinna ke–su klo 12–19).

Nuoren Voiman Liitto on valtakunnallinen kirjallisuusjärjestö, joka järjestää kirjoittajakoulutusta, kirjallisuustapahtumia, ja kustantaa Nuori Voima -kulttuurilehteä. Nuoren Voiman Liiton tavoitteena on auttaa harrastajakirjoittajia kehittymään ammattilaisiksi, muodostaa kirjallisuusalan verkostoja sekä tarjota kohtaamispaikkoja kirjailijoille ja lukijoille sekä yleisesti edistää kirjallisuuden, kirjoittajakoulutuksen ja sanataideopetuksen asemaa Suomessa.

hwww.lumotutsanat.fi/seminaari

Jakolinkki

>> Tapahtumakaupunki Oulu soittolista

Oulun seudun tapahtumatarjontaan pääsee tutustumaan sanomalehti Kalevan tapahtumakalenterissa www.kaleva.fi/tapahtumat.

Tapahtumatarjonta löytyy myös Oulun matkailun tapahtumakalenterista VisitOulu.fi-sivustolta.

Tapahtumia pääsee lisäämään Kalevan kalenterin kautta (www.kaleva.fi/tapahtumat). Tapahtuman lisääjän tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Lisätty tapahtuma näkyy sekä Kalevan että Oulun matkailun kalentereissa ja Kalevan toimitus voi käyttää tapahtumaa myös painetun lehden menopalstalla.

Tapahtumat