AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Parhaita tapahtumia äänestetään nyt

Pohjois-Pohjanmaan parhaat tapahtumat saavat jälleen palkintonsa. Pohjoisen parhaat -äänestys on käynnissä ja kestää sunnuntaihin 23. helmikuuta saakka. Äänestämään pääsee osoitteessa www.kaleva.fi/pohjoisenparhaat. Parhaat tapahtumat palkitaan 26. maaliskuuta Pohjoisen parhaat -gaalassa hotelli-ravintola Lasaretissa Oulussa.

Yleisö voi äänestää suosikkiaan vuoden 2019 parhaan kulttuuri-, urheilu- ja messutapahtuman kategorioissa. Äänen voi antaa myös vuoden suosikkitapahtumalle. Äänestäjien kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia palkintogaalaan.

Esiraati päättää kunkin kategorian finalistit, joiden joukosta voittajat valitaan puoleksi yleisöäänten ja puoleksi asiantuntijaraadin antamien pisteiden perusteella. Asiantuntijaraati valitsee palkittavaksi myös vuoden tapahtumajärjestäjän, vuoden erityismaininnan sekä festivaali- ja tapahtuma-alan palveluntarjoajan.

Viime gaalassa vuoden 2018 parhaana business-tapahtumana palkittiin innovaatiokilpailu InnoFest. Messu- ja myyntitapahtumien sarjassa palkinnon pokkasi Hifi & Tuning Show ja urheilutapahtumien joukosta parhaimmaksi nousi Umpihankihiihdon MM-kilpailut Pudasjärvellä. Parhaaksi kulttuuritapahtumaksi nimettiin Lumo-valofestivaali. Vuoden tapahtumajärjestäjänä palkittiin Syöte MTB:n Pekka Tahkola. Erityismaininta tapahtuma-alan kiinnostavalle teolle tai avaukselle ojennettiin The Secret Garden -teoksen tekijöille. Yleisön suosikkitapahtuma 2018 oli Hifi &Tuning Show. Vuoden palveluntarjoajaksi valittiin Livepaletti Oy.

Pohjois-Suomen tapahtumakenttää arvostavaa juhlaa järjestää BusinessOulun tapahtuma- ja markkinointiyksikkö yhteistyössä sanomalehti Kalevan kanssa.

Lisätietoja:
Merja Koistinen, tuottaja, BusinessOulu, 050 361 7924, merja.koistinen@businessoulu.com

Jakolinkki