Ajankohtaista

< Takaisin

Oulussa talvilomaviikolla monenlaista tekemistä


Koulujen talvilomaa vietetään Oulussa tuttuun tapaan kymppiviikolla: 5.-11.3.

7-16-vuotiaat matkustavat bussissa edullisesti lauantaista 3.3. perjantaihin 9.3. klo 7-20. Bussimatkat maksavat 50 senttiä, kun matka maksetaan Waltti-matkakortille ladatulla arvolipulla. Arvolipun voi ostaa nopeimmin Oulu10:stä. Tarkemmat tiedot alennusmatkoista Oulun joukkoliikenteen sivuilta.

Talviloman käynnistää jo kolmatta kertaa järjestettävä Mustetta Valkealla -sarjakuvatyöpaja kauppakeskus Valkeassa perjantaina 2.3. klo 18–21. Työpaja on maksuton ja avoin kaikille. Pop-in-pajaan voi vapaasti tulla mukaan pajan aikana.

Koko perheen maksuton ulkoilutapahtuma on Liikennepuistossa (Hollihaka, Rantakatu 19) tiistaina 6.3. klo 10–14. Luvassa on muun muassa polkuautoilua ja makkaran paistoa. Poniajelua on tarjolla klo 11-13.

Nuorisopalvelut järjestää yhdessä Suomen Koodikoulun kanssa 5.–9.3. koodileirin 9-12-vuotiaille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa:  www.kuntapalvelut.fi/oulunnuorisopalvelut.

Kaksi nuokkaria auki

Nuokkareista ovat auki Bysis ja Puokkari. Nuortenkahvila Bysis (Hallituskatu 5 a) on auki maanantaista perjantaihin klo 12–20 ja lauantaina klo 14–22. Lauantaina on luvassa yllätysesiintyjä! Puokkarin nuokkari (Mielikintie 7) on hiihtolomalla auki normaalisti. Tarkemmat tiedot löytyvät Facebookista Puokkarin Nuokkari -sivulta. 

Haluatko liikkumaan?

Raksilan tekojäällä on puolikas kenttä yleisön käytössä ma–pe 10–14. Kenttä on jaettu kahteen osaan: pienemmille mailattomille luistelijoille ja isommille mailallisille. Jääkiekkoja ei saa tuoda kentälle lainkaan turvallisuussyistä, mutta toisella kenttäpuoliskolla voi pelata pallolla tai muulla kiekkoa pehmeämmällä välineellä. Luistimet voi vaihtaa katsomon penkeillä.

Heinäpään jalkapallohallissa on yleisövuorot ma–pe 12.30–14.30. Yleisövuorot ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille kuntalaisille. Mukaan on otettava oma pallo sekä sisäliikuntavarustus. Tavaroiden säilytys hallissa omalla vastuulla.

Maksuton perhekuperkeikka Ouluhallilla ma–ke 10–14. Kuperkeikat ovat lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa.

Lasten vesidisco Oulun uimahallissa Raksilassa to 8.3. klo 18–20. Vesidisco on tarkoitettu 3.–6.-luokkalaisille uimataitoisille lapsille. Ohjelmassa on yhteistanssia ja tanssikilpailu. Mukaan pääsee normaalilla uintimaksulla.

Lisää liikunnallisia vinkkejä liikunnan ja ulkoilun sivuilla

Kirjastoon myös Nallikarissa

Aseman, Martinniemen ja Yli-Iin kirjastot ovat suljettuna hiihtolomaviikon. Jäälin, Kaukovainion, Kellon, Pateniemen, Puolivälinkankaan ja Ylikiimingin kirjastoissa pääsee asioimaan vain omatoimisesti. Muut kirjastot ovat auki normaalein aukioloajoin. Katso kirjastojen aukioloajat

Hiihtolomalla kirjastoauto Teuvossa voi vierailla iltapysäkeillä aikataulun mukaan. Kirjastoauto Akseli ei ole ajossa. 

Kirjastoauto Onneli vierailee Nallikarin talvikylässä keskiviikkona 7.3. klo 12-15.

Lastenkonsertti - Liikkuva laulureppu!  pääkirjastolla la 3.3. 13-14. Konserttiin on vapaa pääsy. 

Lasten leffalauantai Kiimingin kirjastossa lauantaina 3.3. klo 13. 

Museo- ja tiedekeskus Luupin talvilomatekemiset
 

Talviloman tekemiset on koottu osoitteeseen: www.ouka.fi/fiilis

Jakolinkki