AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Teatterin peliseinän pelit on peruttu turvallisuuden vuoksi

Teatterin peliseinän pelit joudutaan perumaan loppuviikon osalta kovan tuulen vuoksi. Peliseinä on ollut hyvin suosittu osa Valoa Oulu! -valofestivaalia.

– Nyt on mentävä turvallisuus edellä. Emme voi ottaa riskiä, että teltta tai sen osia irtoaa tuulessa ja lentää ihmisten päälle, festivaalin vastaava tuottaja Anna Lanas toteaa.

Viimeöinen myrsky runteli valofestivaalin tapahtuma-aluetta osittain hyvin pahasti ja sen aiheuttamia vaurioita korjataan paraikaa. Robotus ja ValoHILA eivät ole nähtävillä perjantaina 27.11. ja yleisöä pyydetään pysymään poissa Kiikelin alueelta sähköistyksien ja kovan tuulen takia. Teokset pyritään mahdollisuuksien mukaan saamaan kuntoon lauantaille ja sunnuntaille.

 

Valoa Oulu! -valofestivaali tarjoaa paljon ohjelmaa viikonlopulle

Myrskyn aiheuttamista ongelmista huolimatta valofestivaalin viimeiset päivät tarjoavat paljon ohjelmaa. Tänään kannattaa osallistua viimeiseen Kivisydämen psykedeeliseen kammiovärinään. Esitys alkaa klo 20. Liquid Space Dreams -kollektiivin kanssa esiintyy alitajunnan äänimaisemia luova Tungsten.

Huomenna lauantaina 28.11. jätetään jäähyväisiä menneelle vuodelle Lammassaaressa klo 14 alkaen. Tapahtuma on osa Kekripukin polttoa, joka alkaa Lammassaaressa klo 16. Polttajaisten jälkeen voi jatkaa matkaa Pikisaarelle ja osallistua Pikitontun seikkailuihin klo 17 alkaen.

Sunnuntaina 29.11. järjestetään viimeinen Light Mapping -kiertokävely. Kiertokävelylle voi hakea ilmaislipun vielä tänään Oulu10:n Matkailuneuvonnasta klo 16 asti. Sunnuntaina paikalle voi saapua poikkeuksellisesti myös ilman lippua.

Lauantaina 28.11. tapahtuu myös Kiimingissä ja Haukiputaalla. Maakinen Marraskuu valtaa Martinniemen Ukkolanrannan klo 16 alkaen. Valoa Koiteli! -tapahtuma vietetään klo 17–20.

Valofestivaalilla ovat myös nähtävillä The Haunted House of the Harbour, Fuusio, valosoittopeli ja Lohenpyrstön aukiolta löytyvä Hedelmätarha. Valoa Oulu! -valofestivaali päättyy sunnuntaina 29.11. klo 22.

 

Lisätietoja:

Valoa Oulu! -valofestivaali / vastaava tuottaja Anna Lanas, p. 044 317 1282, anna@annalanas.fi

Jakolinkki