AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Valoa Oulu! -tapahtumat leviävät keskustan ulkopuolelle

Valofestivaalin ohjelmaa täydentävät tänä vuonna alueelliset tapahtumat Yli-Iissä, Oulunsalossa, Haukiputaalla ja Kiimingissä.

Kolmatta kertaa järjestettävä Valoa Oulu! -festivaali tarjosi alueellisia tapahtumia myös ensimmäisenä tapahtumavuonna 2013. Tänä vuonna alueet haluttiin ottaa jälleen mukaan, koska yhteisöllisyys on yksi tärkeä tekijä valofestivaalin toiminnassa. Myös alueiden toimijoiden omalla aktiivisuudella on ollut suuri merkitys.

Ensimmäisenä ohjelmassa on perjantaina 13.11. järjestettävä Valoa, tarinoita ja haltioita Kierikissä, joka tarjoaa sotamuistojen täyteisen tarinapäivän ja illalla koko perheen haltiatapahtuman. Entisajan joulumarkkinoita vietetään lauantaista sunnuntaihin 14.–15.11. kotiseutumuseon pihapiirissä Oulunsalossa.

Maakinen Marraskuu tarjoilee Joni Skiftesvikin tarinoita hämärtyvässä illassa lauantaina 28.11. Tarinoita kuunnellaan nuotion äärellä merenrannassa Martinniemessä Haukiputaalla. Valoa Koiteli! herättää Koitelin Sahasaaren jälleen valoon ja eloon lauantaina 28.11. Alueelle sytytetään huima määrä ulkotulia ja kaikki tulipaikat valjastetaan jälleen retkeilijöiden käyttöön.

Kaikki aluetapahtumat ovat ilmaisia ja niissä esiintyy Liekkiryhmä Tulikukka.

 

Lisätietoja:

www.ouka.fi/oulu/valoa/alueelliset-tapahtumat

Valoa Oulu! -valofestivaali, vastaava tuottaja Anna Lanas, p. 044 317 1282, anna@annalanas.fi

Aluetapahtumiin liittyvät kuvat ladattavissa osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/valoa/media

Jakolinkki