AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

< Takaisin

Valofestivaalin ohjelmalehti on julkaistu

Valoa Oulu! -valofestivaalin ohjelmalehti on julkaistu. Sitä on saatavilla Oulu10:n Matkailuneuvonnasta sekä useista muista keskustan ja torialueen jakelupisteistä. Ohjelmalehteä jaetaan esimerkiksi kirjastoissa ja kulttuuritalo Valveella sekä kahviloissa ja hotelleissa. Sitä tullaan jakamaan myös aluetapahtumissa sekä avajaisissa 20.11.2015.

Ohjelmalehdessä esitellään niin väliaikaiset valoteokset ja tapahtumat kuin pysyvät julkisivuvalaistukset ja valoteokset. Tänä vuonna valofestivaalin ohjelmassa on runsaasti valoaiheisia tapahtumia, joihin kävijät voivat osallistua itse esimerkiksi pelaamalla tai värkkäämällä. Ohjelmalehti sisältää festivaaliohjelman lisäksi tietoa avajaisista, Ouluvalokalenterista ja yhteistyökumppaneista sekä alueellista tapahtumista.

Valoa Oulu! -valofestivaali järjestetään kolmannen kerran 20.–29.11.2015. Festivaali valtaa tänä vuonna Oulun kauppatorin, kaupunginkirjaston ja kaupunginteatterin lähialueet. Valofestivaalille odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Tapahtuma on ilmainen ja kaikenikäisille suunnattu.

 

Lisätietoja ohjelmasta:

www.ouka.fi/valoaoulu

Ohjelmalehteä laajemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta:

www.ouka.fi/oulu/valoa/ohjelma

 

Lisätietoja valofestivaalista ja yhteydenotot taiteilijoihin:

Valoa Oulu! -valofestivaali, vastaava tuottaja Anna Lanas, p. 044 317 1282, anna@annalanas.fi

Jakolinkki