Tapahtumat

< Takaisin

Kuusisaaren talvitapahtuma

Aika: la 17.3.2018 10:00 - 14:00
Paikka: Kuusisaari, Kuusisaari, Oulu

Uusitulla Kuusisaaren alueella järjestetään kaikille avoin ja ilmainen Talvitapahtuma lauantaina 17.3. kello 10–14. Päivä on omistettu koko perheen yhteiselle ulkoilulle.

Talvitapahtumassa voi kokeilla ilmaiseksi jääpyörällä ajamista, lumilentopalloa, tandemhiihtoa ja lumikenkäkävelyä. Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilun (PoPLi) aktiivien ohjaamana voi kokeilla kuntosaliliikuntaa ulkosalla ja OSAOn opiskelijat ohjaavat koko perheen ulkoleikkeihin.

Luvassa on myös keppiheppailua, joten ota oma keppari mukaan! Heinät ja vesi tulevat järjestäjiltä! Keppiheppakisoissa ei ole ikärajaa ja kaikki osallistujat palkitaan. Mukaan on haastettu myös Oulun virkamiehiä ja päättäjiä loikkimaan yli esteiden. Heidän haastelähtönsä on luvassa kello 12. Talvitapahtuma tarjoaa myös keppariklinikan, jossa hepoille on tarjolla hoivaa ja huolenpitoa.

Mäenlaskuakin harrastetaan ilman ikärajoja, ota siis oma liukuri mukaan! Jos mukanasi on nalle ja se loukkaantuu talvilajien tiimellyksessä, alueelta löytyy nallesairaala, jossa osallistujien omat nallukat hoidetaan.

Kuusisaaren talvitapahtumassa pääsee ihastelemaan myös paloautoa kello 12–14 (hälytysvaroitus!), ja Liikenneturvan ja poliisin edustajat ovat paikalla koko tapahtuman ajan. Väkijoukosta voi löytää myös Jane Jellonan, joka jakaa lapsille ilmapalloja (300 kpl).

Janoa ja nälkää voi taltuttaa puffetissa, josta löytyy juotavan lisäksi ainakin makkaraa ja munkkeja. Vain puffetissa tarvitsee rahaa, ja maksut hoituvat käteisellä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän, ja toivottavasti jatkoa saavan Kuusisaaren talvitapahtuman järjestävät yhteistyössä oululaiset lionsklubit, PoPLi, Loikka, Oulun Seudun Ravinuoret, Punaisen Ristin Oulun osasto, OSAO, Halpa-Halli ja Oulun kaupunki.

Lapaset

Kopioi tapahtuman jakolinkki