Kauppatori

Oulun Liikekeskus ry hallinnoi Oulun torialuetta.

Oulun Liikekeskus ry jälleenvuokraa tytäryhtiönsä Oulun Narikka Oy:n kautta näitä alueita:

  • Kauppa- ja Aittatorin alue 
  • Kauppahallin tilat
  • Torin aitat 
  • Meritullin vierassatama

Oulun Liikekeskus ry:n ohjeita alueiden käyttöön

Kauppatorin aluekartta

Kuusisaaren tapahtumapuisto

Kuusisaari tunnetaan tapahtumistaan, ja tulevaisuudessa järjestäjille tarjottavat puitteet nousevat kokonaan uudelle tasolle.

Kaikessa infrastruktuurissa ja rakentamisessa on huomioitu tapahtumajärjestäminen. Liikunta- ja esiintymislava-alueiden pohjana toimivat kivituhka, ja asfalttikentät kestävät painavatkin lavarakenteet ja tekniikkapisteitä löytyy kattavasti koko saaren alueelta. Lavojen sijoittelussa ja suunnittelussa on huomioitu huoltoreitit sekä pelastustietarpeet.

Uusi Kuusisaari tarjoaa erinomaiset puitteet myös pienten kulttuuritapahtumien järjestämiselle, sillä alueelle on mahdollista rakentaa useita pieniä lavoja. Alue on näillä näkymin tapahtumajärjestäjien käytössä loppukesästä 2017.

Kuusisaaren aluekartta

Rotuaari

Oulun Liikekeskus ry hallinnoi Rotuaaria. Oulun Liikekeskus ry jälleenvuokraa tytäryhtiönsä Oulun Narikka Oy:n kautta Rotuaarilla patioita ja myyntialueita myöntämällä tilapäisiä käyttölupia.

Oulun Liikekeskus ry:n ohjeita alueiden käyttöön

Kauppatorin aluekartta

 

Raatin stadion

Raatin stadion sijaitsee Raatinsaarella noin kilometrin päässä Oulun keskustasta. Stadion on loistava paikka järjestää suuria tapahtumia, kuten konsertteja ja massaliikuntatapahtumia. Stadionin varustuksiin kuuluvat nurmen suojalevyt ja 50 m2 :n videotaulu. Upea ympä- ristö takaa tapahtumaan osallistuville unohtumattoman elämyksen.

Raatin stadionin verkkosivu

 

Muita tapahtumatiloja

Oulun seudun sisä- ja ulkotapahtumapaikkoja.