Oulun kaupunki peruu toistaiseksi tapahtumat koronaviruksen vuoksi. Lue korona-tiedotteet

Oulun kaupungin tapahtumat

< Takaisin

#kirjastoklubi kohtaa Kummaconin: Paluu Westerosiin

Aika: to 17.10.2019 17:00 - 21:00

#kirjastoklubi järjestetään tänä syksynä yhteistyössä Kummaconin kanssa 17.10. klo 17–21 Oulun pääkirjaston aulassa ja Tapahtumatila Laiturissa. Tällä kertaa matkaamme tv- ja kirjasarjasta tuttuun Game of Thrones -maailmaan. Illan ohjelmassa on tarjolla teemaan liittyvää tietoa, tarinoita ja tekemistä. Tapahtumassa saatat tavata sarjasta tuttuja henkilöitä. Voit myös itse saapua paikalle muuntautuneena sarjan hahmoksi. Ohjelman lisäksi voit tutustua Kummaconin ja OIEI:n (Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry.) toimintaan. Kirjaston Tarina Kahvila on avoinna klo 20 saakka. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Tervetuloa kanssamme Westerosiin!

Osa ohjelmasta lähetetään myös kirjaston YouTube-kanavalla -> https://youtu.be/Pi4EdZKP_bc

17.00 Cosplay-deitti: Westerosin napakymppi

Westerosin Napakymppi on tuttua parinhakuohjelmaa Napakymppiä parodioiva ohjelmanumero, jossa osallistujat esittävät hakevansa seuraa, tai esittävät cosplay-, larppi-, tai myös Original Character-hahmoja (eli omakeksimiä hahmoja), ja tavoittelevat kumppania. Juontajiksi saapuu mahtisukujen edustajia Westerosin kuningaskunnasta, jos rautavaltaistuimen tavoittelultaan ehtivät. Osallistua voi ilmoittautumalla Kummaconin pöydällä suoraan Deittiheittiöille, tai jos esiintymishalu iskee, suoraan ohjelman katsomosta. Ohjelman järjestää Deittiheittiöt.

17.30 Tulen ja jään laulua ääneen luettuna

17.45 Taistelu rautavaltaistuimesta: tuolileikin epäviralliset SM-kisat

Tuolileikissä etsitään Westerosin halutuimman istuimen hallitsijaa. Taistele tiesi valtaistuimen valtiaaksi! Tuolileikissä kisataan musiikin ja vähenevien tuolien tahtiin, ja kisan voittaja kruunataan Seitsemän valtakunnan mestariksi. Ennakkoilmoittautuminen Kummaconin pöydältä. Missä sinä olet, kun musiikki loppuu...? Ohjelman järjestää Ruhtinascosplay.

18.15 Tulen ja jään laulua ääneen luettuna

18.30 Louhen Korpit: Tanssiesitys
Louhen Korpit on oululainen historiallisten tanssien ryhmä, joka on nykyisessä muodossaan esiintynyt ympäri Suomea pian kymmenen vuoden ajan. Ryhmän repertuaariin kuuluvat tanssit keskiajalta aina 1800-luvulle asti - moderneja mukaelmia unohtamatta!

19.00 Yliopistonlehtori, FT Jyrki Korpua (Oulun yliopisto, kirjallisuuden oppiaine): Game of Thrones – George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu kirjoina ja televisiossa

20.00 Tulen ja jään laulua ääneen luettuna

20.30 Winds of Winter: Tulen ja jään laulun inspiroimaa musiikkia

 

Koko illan ajan:

Lohikäärmeenmuna-työpaja
Toivotko itsellesi omaa lohikäärmettä, mutta et ole onnistunut varastamaan sellaista lohikäärmeen luolasta? Kummaconin aktiivit ovat vaarantaneet henkensä ja hankkineet munia koristeltavaksi. Halusit millaisen lohikäärmeen tahansa, tästä on hyvä aloittaa! Ohjelman järjestää Kummaconin väki.

Kuninkaallinen kuvauspiste
Kuvaa itsesi rautavaltaistuimella. 

Kummacon ja OIEI esittelevät toimintaansa

Fantasiataidetta, cosplay-asuja ja proppeja

Jakolinkki