Ajankohtaista

< Takaisin

Huippuartistit SANA, HurHur ja SAVE mukana The Tapahtumassa Haukiputaalla

Tekemistä kun ei mitään tekemistä – The Tapahtuma2 nuorille perjantaina 17.5.2019 klo 18 alkaen Jatulissa Haukiputaalla

Toista kertaa järjestettävä The Tapahtuma tuo jälleen nuorille tekemistä ja toimintaa. Ilmaisessa, ikärajattomassa ja päihteettömässä tapahtumassa nuoret voivat kuunnella erityyppisten bändien musiikkia, nähdä tanssiesityksiä ja osallistua paikallisten toimijoiden esittelypisteillä alueen harrastusmahdollisuuksiin. The Tapahtuman päätähtinä ovat räp-artisti Sana, Save-yhtye sekä tubettaja Hur Hur.

Sana, eli Sanna Rönnberg, on juuri uutta musiikkia julkaissut oululainen artisti, joka yhdistää musiikissaan urbaania poppia ja räppiä. Sana on myös palkittu Pohjois-Suomen vuoden 2018 nuori menestyjä -tittelillä.

Konsta Saajanto, eli HurHur, on oululainen tubettaja, jolla on yli 225 000 tilaajaa Youtubessa.

Saajanto palkittiin viime vuonna Tubeconissa vuoden komediavideo kategoriassa videolla "Ope Rageaa Pahasti". Lisäksi suositun tubettajan Joululaululla, Fortnite-biisillä ja Lakupatukalla on yli miljoona katselukertaa.

SAVE on ylivieskalainen pop-yhtye, jonka vauhdikkaat keikat ja trion yhteen hioutunut karisma puree leijonan lailla ensitahdeista lähtien!

Jatulin lavalle nousee myös paikallisia bändejä ja esiintyjiä. Punainen Sinivalas on gospelkokoonpano, nuorten rokkareiden Viomental soittaa raskaampaa heviä. Oulu-opiston nuorten street-tanssiryhmä esiintyy hip-hop tanssiteoksella ja Oulu-opiston kuvataidetyöpajassa voi purkaa tuntojaan kuvataidetyöpajassa Mikä fiilis? -Puno tunteesi yhteiseen taideteokseen.

Tapahtumassa voi osallistua ja tutustua useiden alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen toiminnallisiin harrastusten esittelyihin sekä viettää aikaa ihan vain oleskellen kirjaston pop-up teltalla tai seurakunnan sekä nuorisotalon oleskelupisteillä.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Oulun kaupungista nuorisopalvelut, Oulu-opisto ja kirjasto, Haukiputaan seurakunnan nuorisotyö, MLL Haukipudas sekä alueen kansalaisjärjestöjä ja yhdistyksiä. Tapahtuma-aika on 18 -22 ja kulku tapahtumaan on Jatulin uimahallin viereisestä sivuovesta. Tavoitteena on tuoda nuorille tekemistä, mihin he voivat matalalla kynnyksellä osallistua ja myös saada vinkkejä mitä uusia harrastuksia alueella on tarjolla.

Jakolinkki