Ajankohtaista

< Takaisin

Kaikki Areenalle -tanssikatselmus Haukiputaalla

Tiedote 15.10.2013

KAIKKI AREENALLE -tanssikatselmus Haukiputaalla

Kaikki Areenalle -tanssikatselmus kokoaa jälleen Pohjois-Suomen nuoret tanssinharrastajat Haukiputaan Teatterikuopalle 23. - 24.11.2013. Viidettä kertaa järjestettävä tanssitapahtuma on saanut osallistujilta kiitosta monipuolisesta ohjelmasta ja yhteisöllisyydestään.

Kaikki Areenalle järjestetään vuorovuosin Haukiputaalla, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Haapavedellä, ja tapahtuma onkin vakiinnuttanut paikkansa Pohjois-Suomen tanssikentässä. Katselmus sai alkunsa pohjoisen alueen tanssipedagogien ideasta luoda nuorille harrastajille matalan kynnyksen tapahtuma, johon kaikki voivat osallistua ilman, että heidät arvioidaan video-raadin perusteella. Oulun alueen järjestäjänä toimiva Irene Räty näkee tapahtuman tärkeänä taidekasvatusprojektina, jota on kehitettävä lisää.

Tanssijoille on luvassa katselmuksen lisäksi työpajoja ja lämminhenkistä yhdessäoloa eri tanssilajien parissa. Yleisölle katselmus tarjoaa mitä erilaisempia esityksiä, joista ammattilaisraati valitsee katselmuksen innovatiivisimman ryhmän. Katselmukset ovat lauantaina 23.11. klo 13 ja sunnuntaina 24.11. klo 12.

Järjestäjät toivottavat tervetulleeksi myös uusia ryhmiä ja tanssikouluja. Ilmoittautua ehtii 25.10.2013 saakka. Ilmoittautumiskaavakkeet, säännöt, työpajat ja lisätiedot löytyvät näiltä sivuilta. Tämän vuoden järjestelyistä vastaa Oulu-opiston Kiiminkijoen yksikkö. Uuden Oulun Juhlavuoden mukaisesti katselmuksen teemana on tänä vuonna Valo.

Lisätietoja antavat Oulun alueen yhteyshenkilöt:

Irene Räty p. 040 555 0068

Mia Lappalainen p. 050 571 9670

Sanni Luttinen (tuottaja-harjoittelija) p. 041 549 6909

Jakolinkki