Ajankohtaista

< Takaisin

Koppero-teatterin ensivierailu Teatterikuopalla Haukipudaspäivien aikana

Koppero-teatterin ensivierailu Teatterikuopalla Haukipudaspäivien aikana

Korvenkylän Nuorisoseuran Koppero-teatteri vierailee ensimmäistä kertaa Haukiputaalla Teatterikuopalla Haukipudaspäivien 9.-10.11.2013 aikana. Koppero-teatteri esittää viime toukokuussa ensi-illassa olleen Sirkku Peltolan näytelmän Mummun saappaassa soi fox. Näytelmää esitetään lauantaina 9.11. klo 19 ja sunnuntaina isänpäivänä klo 16.

Näytelmä kertoo huumorin keinoin vanhempien kyvyttömyydestä kasvattaa ja kohdata omat lapsensa. Mörttisten perheenisä on lomautettu autokauppias Veini ja vaimo kioskinmyyjä Monica. Isossa osassa ovat perheen lapset: teini-ikäinen Janita ja 8-vuotias kuopus Tarmo, joidenka roolit tulkitsevat oikeat lapsinäyttelijät.

Tämä Sirkku Peltolan kirjoittama komedia on erittäin ajankohtainen valottaessaan erään opettajan asemaa nyky-Suomessa. Taiturillisena kirjoittajana Peltolan näytelmät onnistuvat olemaan sekä hauskoja että vakavia. Näytelmän hahmot ovat hilpeän tunnistettavia.

Koppero-teatterilaisia rooleissa: Hannu Heikkinen, Marja Kivelä, Sofia Harju, Emma Väättäri, Mikko Finnig ja Eila Tauriainen. Teksti Sirkku Peltola, ohjaus Sanna-Maija Karjalainen.

MUMMUN SAAPPAASSA SOI FOX – Koppero-teatteri

la  9.11. klo 19 ja su 10.11 klo 16 Teatterikuoppa (Revontie 45 Haukipudas)

Liput 13/10 € lippuja saa ovelta ja Oulu10 toimipaikoista.

Jakolinkki