Ajankohtaista

< Takaisin

Koronarajoitukset jatkuvat Oulu-opiston toiminnassa 9.2. saakka

Oulun kaupungin johtoryhmä ja hyvinvointilautakunta kokoontuivat 27.1.2021 linjaamaan ja päättämään kaupungin koronarajoituksista ja -suosituksista.

Oulun kaupungin koronaan liittyvät rajoitukset ja suositukset jatkuvat ennallaan 9.2.2021 saakka. Myös toisen asteen opetus jatkuu etäopetuksena 9.2.2021 saakka. Lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäharrastukset voivat jatkua toistaiseksi. Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona.

Kaupungin johtoryhmä kokoontuu 3.2.2021 ja hyvinvointilautakunta kokoontuu 4.2.2021 linjaamaan mahdollisista muutoksista rajoituksiin ja suosituksiin koronatilanne huomioiden.

Oulu-opiston toiminta 9.2. asti:

1. Lasten ja nuorten opetus jatkuu pääosin lähiopetuksena, osa opetuksesta toteutetaan etäopetuksena, mikäli se on opetuksen toteuttamisen kannalta paras vaihtoehto.

2.  Muu opetus:

  • Aiemmin etäopetukseen siirtyneet kurssit jatkavat etäopetuksessa.
  • Etä- ja verkkokurssit toteutetaan suunnitelman mukaan.
  • Kurssit, joiden kevätkauden aloitusta on aiemmin siirretty: kurssien alkamista siirretään 9.2. asti, kurssien käynnistämismahdollisuutta tarkastellaan viimeistään 5.2. ja mikäli lähiopetuksen käynnistäminen tulee mahdolliseksi, kurssit käynnistyvät 10.2. alkaen.
  • Lyhytkurssit käynnistetään etäopetuksena 9.2. asti, mikäli se on mahdollista. Mikäli etäopetus ei ole mahdollista, kurssi pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Jakolinkki