Ajankohtaista

< Takaisin

Nurkkanäyttämön absurdi tarina rakkauteen pettyneistä sisaruksista

Tiedote 17.3.2014

SÄHKÖINEN TANSSISALI  -  NURKKANÄYTTÄMÖN absurdi tarina rakkauteen pettyneistä sisaruksista.      

La 22.3. klo 19 ensi-ilta Haukiputaan Teatterikuopalla (Revontie 45).

Muut näytökset: su 23.3. klo 16, la 29.3. klo 19, su 30.3. klo 16, 5.4. klo 19 ja su 6.4. klo 16

Haukiputaalla toimiva Nurkkanäyttämö on vetänyt henkeä lähes kolme vuotta sitten esittämänsä Sofi Oksasen Puhdistuksen jälkeen. Nyt ryhmä on tarttunut kepeämpään, irlantilaissyntyisen Edna Walshin tekstiin.

Sähköinen tanssisali on kajahtanut, traaginen ja hauska näytelmä kolmesta toisiinsa ripustautuneesta sisaresta, jotka asuvat pienessä juoruilun täyttämässä merenrantakaupungissa. Heidän elämää hallitsee pelko, häpeä ja ensirakkauden ihmeitä tekevä voima. Heistä kaksi vanhempaa ovat neljä vuosikymmentä sitten ihastuneet samaan tanssipaikkojen komeaan laulajatähteen, ja pettyneet katkerasti toiveissaan. Matkaa käydään läpi uudestaan ja uudestaan nuorimman sisaren johdattelemana. Tämän onnettoman lumouksen murtaa yksinäinen ja syrjäytynyt mies, kylän kalakauppias Patsy.  Hän raottaa hetkeksi sisaruksille ovea uusien mahdollisuuksien maailmaan.

Nurkkanäyttämö. Teksti Enda Walsh, ohjaus Raija Päkkilä, musiikki Kari Korhonen, puvustus ja lavastus Ulpu Korpua. Rooleissa Tarja-Kaisa Martti, Sanna Kluukeri, Jenni Mattila ja Hannu Tihinen.

Liput 16/13 €. Lippuja saa Oulu10 toimipaikoista ja tuntia ennen ovelta.

Jakolinkki