Ajankohtaista

< Takaisin

Nyt myös ohjelmointikielen verkko-opiskelu mahdollista Oulu-opistossa

Tiedote 7.1.2015

Nyt myös ohjelmointikielen verkko-opiskelu mahdollista Oulu-opistossa

Oulu-opiston kevään kursseille ilmoittautuminen on meneillään. Valtaosalla kursseista on tilaa ja mukaan voi vielä mennä. Uusinta uutta on tammikuun alussa alkava elokuva ja editointikurssi, jossa tehdään lyhytelokuvia ja animaatioita. Kurssilla harjoitellaan myös käsikirjoittamista, kuvaamista, ohjaamista, editointia ja näyttelemistä.

Oulu-opistolla voi nyt myös opiskella ikivanhaa heprean kieltä sekä alkeiskurssilla että verbikurssilla. Uusina kursseina tietotekniikkaan on tullut verkkokursseina suoritettavat Ohjelmointikurssit C-kielellä sekä pelikehitys kurssit. C-ohjelmointikurssin ensimmäisessä osassa opetellaan ohjelmointikielen perusteet ja toisessa kurssissa siirrytään edistyneemmille osa-alueille.  Pelikehityskurssin ensimmäisessä osassa opetellaan graafisen suunnittelun perusteita sekä 2D-peligrafiikan tuottamista. Kurssin toisessa osassa opetellaan pelin kehittämisen prosessi ja toteutetaan oma peli Gamesalad Creator-kehitysohjelmalla, mikä ei vaadi varsinaisia ohjelmointitaitoja.

Oulu-opistolla voi myös sulattaa kinkunrasvat vaihtelevissa, edullisissa ja laadukkaissa matalan kynnyksen liikuntaryhmissä, joissa on tilaa kahvakuulasta tehomuokkaukseen, vatsa-peppu-reisijumpasta syvävenyttelyyn! Kehoa voi huoltaa uudessa power pilateksessa! Siihen voi käydä etukäteen tutustumassa.

Mieluisaa tekemistä löytyy varmasti lukuisilta kielikursseilta tai kädentaitojen parissa. Oulu-opiston kevään kurssit löytyvät nettisivuilta. Opinto-ohjelman voi noutaa Oulu10 toimipaikoista ja kirjastoista.

Kevään uusia kursseja voi myös selata klikkamalla kuvaa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

rehtori Kerttu Vilmunen p. 040-5550064
tiedottaja Aune Hinkula p. 040-5512534

Jakolinkki