Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston uusi opinto-ohjelma luettavissa netissä

Tiedote 26.6.2014

Oulu-opiston opinto-ohjelma on valmistunut ja sitä voi jo lukea opiston nettisivuilta. Siellä on myös luettavissa painetun opinto-oppaan näköisversio, joka tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin viikolla 32. Tänä vuonna opinto-opasta ei jaeta joka kotiin säästösyistä. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa porrastetusti elokuun alusta Oulunsalon liikuntakoulun ja taidekoulun osalta, musiikin ja Kiiminkijoen yksikön taidekoulun ilmoittautumiset alkavat maanantaina 11.8. ja muut ainealueet porrastetusti maanantaista 18.8. lähtien.

Oulu-opisto on mukana laadun kehittämishankkeessa jonka puitteissa toteutetaan palvelukartoitus. Nettisivuilla on mahdollista vastata kyselyyn, jolla kehitetään kurssitarjontaa siten, että voidaan tarjota opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia eri ikäisille ihmisille lähipalveluina. Kyselyyn voi vastata heinäkuun alusta lähtien ja vastanneiden kesken arvotaan kymmenen ilmaista ryhmäopetuksen kurssipaikkaa syksyllä 2014 ja yllätyspalkintoja. Kysely on avoinna 28.8.2014 klo 12 saakka.

Oulu-opiston Pohjankartanon yksikön toiminnassa on muutoksia ensi kaudella Pohjankartanon rakennuksessa tehtävän remontin takia. Remonttialueeseen kuuluu toisen ja kolmannen kerroksen luokat sekä aulatilat ja ala-aula kokonaan. Noin 2/3 Pohjankartanon opetuksesta on evakossa Karjasillan koululla, osoitteessa Lintulammentie 7. Karjasillan koululla on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, lähin suuri iltaisin maksuton pysäköintialue on huonekaluliikkeiden edustalla Taka-Lyötyllä. Linja-autolla Karjasillan koululle pääsee Oulun joukkoliikenteen autoilla Taka-Lyötyn,  Kalevan ja Karjasillan kirkon pysäkeille.

Oulun kaupungin ylläpitämä Oulu-opisto on Suomen 3. suurin kansalaisopisto ja Pohjankartanon yksikön lisäksi sillä on Kiiminkijoen ja Oulunsalon yksiköt. Opisto opettaa lähes 100 eri toimipaikassa ympäri uuden Oulun aluetta.

Klikkaa kuvaa, niin pääset opiston sivuille!

Jakolinkki