Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset jatkuvat 23.2. saakka

Oulun kaupungin antamat koronaan liittyvät rajoitukset ja suositukset jatkuvat 23.2.2021 saakka. Lasten ja nuorten ryhmäharrastukset voivat jatkua toistaiseksi. Myös Oulun kaupungin lukiokoulutus palaa lähiopetukseen 10.2.2021. Kaikki Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona.

Hyvinvointilautakunta päätti tänään 4.2.2021 kokouksessaan Oulun kaupungin hallinnoimien toimitilojen osalta seuraavasti:

Yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat (muun muassa nuorisotilat, museot ja muut kulttuurilaitokset) pysyvät suljettuina 23.2.2021 saakka.
Kirjastot palvelevat rajoitetusti.
Kuntosalit, ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, joukkueurheiluun sekä muuhun vastaavaan liikuntaan tai urheiluun tai muuhun ryhmäharrastukseen (esimerkiksi koulutilojen iltakäyttö) käytettävät varsinaiset tilat ja niihin liittyvät tukitilat (pukukopit) pidetään auki toistaiseksi alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastuksiin. Aiemmin annetut koronaohjeet harrastusryhmille on huomioitava.
Uimahalli pidetään auki toistaiseksi alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastuksiin.
Uimahallin käyttö läheteperusteiselle kuntoutukselle vaatii fysioterapeutin tai kuntohoitajan läsnäoloa.
Yli 18-vuotiaille yllä mainitut tilat pysyvät suljettuina 23.2.2021 saakka (koskee myös harrastavien lasten vanhempia).

Hyvinvointilautakunta kokoontuu 18.2. klo 16 päättämään mahdollisista muutoksista rajoituksiin ja suosituksiin koronatilanne huomioiden.

Hyvinvointilautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat löydät täältä.

Jakolinkki