Ajankohtaista

< Takaisin

Pinokkio seikkailee Teatterikuopalla

Pinokkio seikkailee Teatterikuopalla

Teatterikuopan perinteinen koko perheen lastennäytelmä on tänä vuonna Myllyteatterin esittämä fantasianäytelmä Pinokkiosta. Sen ensi-ilta on lauantaina 30.11. klo 16. Näytökset jatkuvat tammikuulle saakka.

Pinokkio on koko perheen fantasiasatu rakastetusta klassikkotarinasta, missä Pinokkio -niminen puunukke herää henkiin lapsettoman yksinäisen miehen, Gepetton lelupajassa. Pinokkion täytyykin käydä läpi suuri seikkailu niin maailman pisimmän käärmeen kuin merten valtavimman valaankin kanssa, löytääkseen oman paikkansa elämässä – ja löytääkseen rakkaan isänsä.

Vaaroja ei matkalta puutu, aasinajaja kerää kyytiin yksinäisiä lapsia  ja vie heidät yksinäisten lasten huvittelumaailmaan. Huikea matka etenee niin käärmeen, merenneidon, kissan, ketun kuin merten valtavimman valaankin kanssa.

Oulu-opiston Myllyteatterin mukana on taikuuden junioreitten Suomen mestari Salla Pyyny, joka tulennielijän roolissa  vie taikuuden keinoin myös Pinokkiota eteenpäin seikkailussaan. Tunnelmallisen musiikin näytelmään on säveltänyt Juha Pörhölä.

Alkuperäisen Carlo Collodin kirjoittaman tarinan pohjalta näytelmän on dramatisoinut Harri Virtanen. Näytelmän ohjaaja on Hannu Päkkilä, koreografia Henna Holma. Puvustus Elli Halttu ja maskeeraus Eija Juutisteaho.

Näyttelemässä Myllyteatterin väki: Pinokkio - Paula Harju, Gepetto - Juha Pörhölä, kettu - Tuula Taskinen, kissa - Eija Kumpulainen, aasinajaja - Reija Sirviö, rumpali - Maarit Rantakokko, merenneito - Piia Simola, käärme - Kaija Isojämsä, tulennielijä Salla Pyyny ja valas - Jonna Heikkilä.

Kuva: Sanni Luttinen.

Ensi-ilta la 30.11. klo 16. Muut näytökset su 1.12. klo 16, to 5.12. klo 18, la 7.12. klo 16 ja su 8.12. klo 16. Näytökset keväällä 2014: la 18.1. klo 16, su 19.1. klo 16, ke 22.1. klo 18, la 25.1. klo 16 ja su 26.1. klo 16.

Liput ovat 12/10 €. Ennakkoon niitä voi varata Oulu-opiston Kiiminkijoen yksikön toimistosta p. 050-4104010 ja niitä voi myös hakea kaikista Oulu10 toimipaikoista. Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esityksiä.

Teatterikuoppa, Revontie 45 HAUKIPUDAS

Jakolinkki