Toiminnan esittely

Oulun tekninen liikelaitos on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa pääasiassa Oulun kaupungille ympäristön ylläpito-, maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Liikevaihto vuonna 2016 oli 55,2 milj. euroa. Keskimääräinen vakinaisten työntekijöiden määrä vuonna 2016 oli 426 henkilöä.

Oulun tekninen liikelaitos on vastuullinen toimija. Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssä ja toiminnassa. Se on taloudellista vastuunottoa, henkilöstöstä ja ympäristöstä huolehtimista sekä kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistämistä.

Visio

Olemme asiakkaillemme luotettavin kumppani ja kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja ympäristön ylläpitopalveluissa sekä maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluissa.
 

Toiminta-ajatus

Tuotamme ympäristön ylläpitopalveluita sekä maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita Oulun kaupungille. Moniosaavan henkilöstön avulla reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Tuottamamme palvelut hyödyttävät kokonaistaloudellisesti koko kaupunkikonsernia.
 

Organisaatio

Päättävä luottamushenkilöelin on Liikelaitosten johtokunta. Kaupungin organisaatiossa Oulun tekninen liikelaitos sijoittuu Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueeseen yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikin vastuualueelle.

Oulun teknisen liikelaitoksen johto

Johtaja Johan Alatalo

Ympäristön ylläpitopalvelut, yksikön päällikkö Heikki Tuomaala

Maarakennuspalvelut, yksikön päällikkö Esa Partanen

Kiinteistöpalvelut, yksikön päällikkö Hannu Pekkala

Logistiikkapalvelut, yksikön päällikkö Risto Mattila

 

Tukipalvelut

Talouspäällikkö Petri Toppi

Tarjouslaskenta, hankinnat ja kehittäminen
Kehityspäällikkö Risto Mattila

Vuosikertomukset

Vuosikertomus 2017

Vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2015

Vuosikertomus 2014

Vuosikertomus 2013

Vuosikertomus 2012

Vuosikertomus 2011

Vuosikertomus 2010

Vuosikertomus 2009

Vuosikertomus 2008