In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ryhmät Ryhmät

Nuuskamuikkuset

Me Nuuskamuikkuset olemme päiväkotimme vanhimpia lapsia 5–6-vuotiaita ja meitä on 24. Kanssamme touhuilevat  lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Esiopetus järjestetään meidän ryhmässä esikouluikäisille lapsille.

Aamupäivisin toimimme kolmessa ryhmässä erilaisten projektien parissa. Käytössämme on myös sali, verstashuone ja tietokone. Ulkoilemme vasta lounaan jälkeen ja harrastamme paljon retkeilyä lähimetsään ja ympäristöön. Välipalan jälkeen levähdämme ja kuuntelemme satua. Hauskuus, yhdessäolo ja uusien asioiden oppiminen tekevät päivästämme kiinnostavan ja innolla odotamme seuraavaa päiväkotipäivää ja sen tuomia haasteita.

Arvaa kuka -peli Me piirretään

Mymmelit

Meillä on lapsia 24, 3–4-vuotiasta iloista tyttöä ja poikaa sekä henkilökuntana lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Tutustumme väreihin, numeroihin ja kirjaimiin. Luemme päivittäin satuja ja kuvakirjoja, loruttelemme ja tykkäämme pöytäteatterista. Pidämme ulkoilusta ja retkistä niin lähiympäristöön kuin kauemmaksikin. Touhuamme eri projektien parissa askarrellen ja laulaen innokkaina. Hyväntuulinen ja reipas lapsi on meidän ilomme ja toivomme, että naurua ja riemua riittää kotiin saakka, missä touhut jatkuvat.

Mymmeleiden huone

Hattivatit

Olemme pieniä Hattivatteja ja meitä hyörii täällä 12 alle 3-vuotiasta lasta. Toimimme kolmessa pienryhmässä. Päivän mittaan leikimme monet eri leikit niin sisällä kuin ulkonakin. Lähiympäristöön tutustumme monien pienten retkien muodossa. Kerran viikossa käymme Metsämyttysretkellä. Makoisat ruoat maistuvat hyvin ja sen päälle on mukava köllähtää omaan sänkyyn nukkumaan. Toiminnassamme pyrimme rauhallisuuteen, kodinomaisuuteen ja turvalliseen yhdessäoloon. Henkilökuntana meillä on lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.