Ajankohtaista

< Takaisin

Ajanvaraus koronarokotuksiin aukeaa 9.3. tänä vuonna 75 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille Oulussa

Rokotukseen ovat oikeutettuja 9.3. alkaen myös tänä vuonna 75 vuotta täyttävän tai vanhemman henkilön kanssa samassa taloudessa asuvat 70-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt sekä kaikenikäiset omaishoitajat.

Rokotteena käytetään BioNTech-Pfizerin rokotetta.

Ajanvaraus rokotteeseen oikeutetuille

hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksesta (vaatii tunnistautumisen)
puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415 ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.

Tänä vuonna 75 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat henkilöt voivat varata ajan verkossa tai puhelimitse. Tänä vuonna 75 vuotta täyttävän tai sitä vanhemman henkilön kanssa samassa taloudessa asuvat 70-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt sekä kaikenikäiset omaishoitajat voivat varata ajan ainoastaan puhelimitse. Myös toisen puolesta ajan varaaminen onnistuu vain puhelimitse.

Kotihoidon asiakkaat tullaan rokottamaan pääasiassa kotona, mutta jos liikuntakyky ja muu kunto sallii, on heidän myös mahdollista varata aika iänmukaisiin joukkorokotuksiin.  Palvelutaloissa rokotetaan kotihoidon palveluiden piirissä olevat asukkaat. Rokotuksista huolehtii kunkin asukkaan oma kotihoidon palveluntuottaja, kun rokotteita on saatavilla. Jos liikuntakyky ja muu kunto sallii, ajan voi varata myös iänmukaisiin joukkorokotuksiin Ouluhallille. Jos palvelutalon asukas ei ole kotihoidon palveluiden piirissä, hän hakeutuu rokotukseen varattuaan ajan Ouluhallille ikäryhmänsä mukaisesti. Lisätietoja voi kysyä ikäihmisten Aino-neuvonnasta puh 044 703 4973.

Jos aika varataan puhelimitse, niin suosittelemme jättämään takaisinsoittopyynnön. Linjalle ei kannata jäädä odottamaan, eikä soittaa numeroon useita kertoja.

Valittavissa olevat rokotuspaikat ja -ajat näkyvät verkossa aikaa varatessa tai ne kerrotaan puhelimitse.

Katso lisäohjeet ja rokotusaikataulu sivulta: www.ouka.fi/koronarokotukset

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.