Ajankohtaista

< Takaisin

Akuuttivastaanotoilla hoidetaan kesän aikana vain kiireelliset asiat

Hyvinvointikeskusten akuuttivastaanotoilla hoidetaan kesän aikana 2.8.2020 saakka vain kiireelliset asiat. Akuuttivastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta. Suosittelemme tulemaan akuuttivastaanotolle aamupäivän aikana. 

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, asioi Kontinkankaan ja Haukiputaan hyvinvointikeskusten koronavastaanotoilla. 

Jos sinulla ei ole hengitystieinfektion oireita, voit asioida Tuiran, Kaakkurin ja Kiimingin hyvinvointikeskuksissa. Hyvinvointikeskukset avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15.

Kiireettömät ajat puhelimitse tai Omahoidon kautta

Kiireettömissä asioissa ole yhteydessä puhelimitse tai Oulun Omahoidon kautta omaan hyvinvointikeskukseesi.  

Yhteydenotto tehdään omaan hyvinvointikeskukseen, vaikka se osin toimisikin koronavastaanottona.  Arvioimme hoidon kiireellisyyden ja varaamme tarvittaessa sinulle vastaanottoajan. 

Jos sinulla on varattu aika, voit turvallisesti saapua vastaanotolle. Mahdollisesta ajan perumisesta ilmoitamme aina joko puhelimitse tai tekstiviestillä. 

Flunssaisena vastaanotolle ei saa tulla. Toivomme myös, että tulet yksin vastaanotolle, jos saattaja ei ole välttämätön.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.