Ajankohtaista

< Takaisin

Akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaalle 2.5. – muut palvelut jatkuvat Myllyojalla

Myllyojan hyvinvointikeskus muuttuu osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta. Akuuttivastaanotto siirtyy Myllyojalta Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen 2.5.2019 alkaen. Muut sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat Myllyojalla. Neuvonta- ja ajanvarausnumero muuttuu 1.7. alkaen 08 558 44333. 

Myllyojalla suuntaudutaan lapsiperheiden ja ikäihmisten palveluihin

Lapsiperheiden määrä kasvaa Myllyojan alueella, joten neuvola- ja perhepalveluita tarjotaan lähipalveluna Myllyojan tiloissa jatkossakin.

Myös ikäihmisten palvelut, kuten hoitajan ja lääkärin vastaanotto ajanvarauksella, järjestetään Myllyojalla. INR-poliklinikka Marevan-hoitoisille potilaille jatkuu Myllyojan tiloissa.

Palveluita toteutetaan myös yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa.

Hyvinvointikeskuksissa laajimmat palvelut

Oululaiset saavat sosiaali- ja terveyspalvelunsa pääosin viidestä hyvinvointikeskuksesta, joita ovat Haukiputaan, Kaakkurin, Kiimingin, Kontinkankaan ja Tuiran hyvinvointikeskukset. Terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen ammattilaiset toimivat hyvinvointikeskuksissa yhteistyössä.

Hyvinvointikeskuksissa voi olla useita, eri paikoissa sijaitsevia palveluyksiköitä, kuten hyvinvointipisteitä ja erilaisia vastaanottoja sekä ikäihmisten palveluita. Palveluita tarjotaan myös verkossa.

Hyvinvointikeskusten sijoittelu perustuu olemassa olevaan palveluverkkoon ja tiloihin. Myllyojan tilat on remontoitu, mutta ne eivät ole riittävät moniammatillisen hyvinvointikeskuksen toimintaan. Tilojen sijainti myöskään ole ihanteellinen, vaan väestö kasvaa muilla alueilla, kuten Hiukkavaarassa.

Asiakaspalvelun laatu ja toimivuus voidaan taata paremmin osana Kontinkankaan hyvinvointikeskusta, siksi akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.