Ajankohtaista

< Takaisin

Influenssarokotuksiin vielä vapaita aikoja tarjolla – varaa aika netissä

Kausi-influenssarokotuksiin on vielä paljon vapaita aikoja tarjolla. Voit varata ajan influenssarokotukseen hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta. Jos sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista, voit varata ajan soittamalla omaan hyvinvointikeskukseen.

Oulun kaupungin tartuntatautilääkäri Jarkko Huusko muistuttaa influenssarokotteen tärkeydestä:

”Koronaepidemian aikana on hyvä muistaa, että influenssaa vastaan on jo pitkään ollut rokote ja sen antama suoja. Tulevana talvena meillä liikkuu koronan lisäksi influenssaa, RS-virusta ja muita hengitystieviruksia. Siksi on tärkeää, että mahdollisimman laajasti etenkin riskiryhmiin kuuluvat ottavat rokotteen.”

Influenssarokotukset järjestetään marraskuussa arkipäivinä sekä lauantaina 14.11 ja lauantaina 28.11. Joulukuun rokotusajat avautuvat varattaviksi viikolla 48.

Samalle rokotusajalle voi tulla kaksi perheenjäsentä. Rokotuksiin saapuminen on turvallista. Muistathan käyttää kasvomaskia ja pukeutua lyhythihaiseen joustavakankaiseen paitaan niin, että rokottaminen on mahdollista vain hihaa nostamalla. Ruuhkan välttämiseksi älä tule ennen varattua aikaa paikalle.

Käytössä on viime vuosien tapaan tehokas nelivalenttinen influenssarokote.

Katso rokotuspaikat ja tarkemmat ohjeet Kausi-influenssarokotukset -sivulta.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.