Ajankohtaista

< Takaisin

Kesä terveyspalveluissa

Kahdeksan terveysasemaa auki koko kesän

1.7.–4.8. terveysasemista ovat avoinna seuraavat: Haukipudas, Keskusta, Kiiminki, Kontinkangas, Myllyoja, Oulunsalo, Seppä ja Tuira.

Kiinni ovat Höyhtyä, Kaakkuri, Kaijonharju, Rajakylä, Yli-Ii ja Ylikiiminki. Kiinni olevien yksiköiden asiakkaat voivat ottaa yhteyttä seuraaviin asemiin:

  • Höyhtyän asiakkaat -> Keskustan terveysasemalle
  • Kaakkurin asiakkaat -> Keskustan terveysasemalle
  • Kaijonharjun asiakkaat -> Tuiran terveysasemalle
  • Rajakylän asiakkaat -> Tuiran terveysasemalle
  • Ylikiimingin asiakkaat -> Myllyojan terveysasemalle
  • Yli-Iin asiakkaat -> Kiimingin terveysasemalle
    (Huom. Muista terveysasemista poiketen Yli-Ii aukeaa jo 29.7.)

Avoinna olevat terveysasemat hoitavat vain päivystystä ja kiireellisiä asioita ja ne palvelevat maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15.

Lisäksi Tuiran hyvinvointipisteessä on hoitajan vastaanotto koko kesän ajan maanantaisin ja tiistaisin 10-18.

Soita aina ensin

Tuiran ja Keskustan terveysasemat palvelevat ilman ajanvarausta. Muille avoinna oleville asemille on varattava aika. Ilman ajanvarausta palvelevilla asemilla potilaiden sisäänotto lopetetaan 45 minuuttia ennen vastaanoton loppumista.

Kummassakin tapauksessa terveysasemalle on hyvä soittaa ennen paikalle tuloa. Kaikkien terveysasemien ajanvarausnumerot ohjautuvat kesällä sairaanhoitajien keskitettyyn puhelinneuvontaan, jossa hoitajat arvioivat hoidon tarpeen ja ohjaavat potilaat vastaanotoille sen mukaisesti.

Laboratoriot, reseptit, neuvolat ja Oulun Omahoito

Laboratoriot: Terveysasemien laboratoriot ovat avoinna lukuun ottamatta Höyhtyän laboratoriota. Laboratoriotutkimuksiin pitää olla lähete ja varattu aika. Ajan voi varata numerosta 08 558 44355 tai osoitteesta www.oulunomahoito.fi.

Reseptien uusiminen: Kesäkeskityksen aikana uusitaan vain välttämättömät reseptit.

Neuvolat: Osa neuvoloista on suljettuna. Tarkempaa tietoa aukioloista sekä neuvoja ja apua kiireellisiin asioihin saa neuvolanumerosta 08 558 44356.

Oulun Omahoito: Omahoitopalvelun kautta voi tarvittaessa lähettää terveyteen liittyviä kysymyksiä terveysasemille ja neuvoloihin. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.oulunomahoito.fi.

Myös suun terveydenhuolto toimii supistetusti

Heinäkuussa ovat auki ainoastaan Kontinkankaan hammashoitolassa palveleva päivystysvastaanotto ja Keskustan hammashoitolassa toimiva oikomishoidon vastaanotto.

Kontinkankaan päivystysvastaanotto on avoinna 1.–26.7. Ajan sinne voi varata maanantaista torstaihin klo 7.45–15.30 ja perjantaisin klo 7.45–15 numerosta 08 558 46430. Viikonloppuisin ja arkipyhinä päivystys on avoinna klo 10–12, p. 044 703 6426.

Keskustan hammashoitolassa toimiva oikomishoidon vastaanotto palvelee arkisin 1.7.–2.8., p. 044 703 6383.

Virka-ajan ulkopuolella yhteispäivystykseen

Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin päivystää Oulun seudun yhteispäivystys osoitteessa Kajaanintie 50, A1. Ennen yhteispäivystykseen lähtöä kannattaa soittaa ympärivuorokautisesti toimivaan  terveysneuvontanumeroon 08 315 2655.

Muut hyvinvointipalveluiden kesäajan aukiolomuutokset löytyvät sivulta
http://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/aukiolopoikkeukset
  
 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.