Ajankohtaista

< Takaisin

Keskustaan avataan hyvinvointipiste

Oulun kaupunki avaa keskustaan uuden hyvinvointipisteen osoitteeseen Torikatu 21 (5. kerros).

Ensimmäisenä hyvinvointipisteessä aloittaa toimintansa INR-poliklinikka tiistaina 19. kesäkuuta. Elokuun alusta alkaen hyvinvointipisteessä palvelee myös ajanvarauksella toimiva hoitajan kiireetön vastaanotto.

Hoitajan kiireettömällä vastaanotolla tehdään pieniä toimenpiteitä, kuten rokotuksia, injektioita ja tikkien poistoa sekä järjestetään hoitosuunnitelman mukaista hoitajan ajanvarauksellista vastaanottoa.

INR-poliklinikka on tarkoitettu verenohennuslääkettä käyttäville potilaille. INR-poliklinikka muuttaa hyvinvointipisteeseen nykyiseltä paikaltaan Nordlabin tiloista (Uusikatu 49). 

Keskustan hyvinvointipiste on aluksi avoinna kahtena päivänä viikossa: maanantaisin ja tiistaisin kello 8–16. Aika hoitajan kiireettömälle vastaanotolle tai INR-poliklinikalle varataan ajanvarausnumerosta 08 5584 4333. Syksystä lähtien hyvinvointipisteessä toimii myös lukion psykiatrisen hoitajan vastaanotto.

Uusi hyvinvointipiste on osa Kontinkankaan hyvinvointikeskusta ja sen palveluja. Kiireellisissä tilanteissa keskustan asukkaita palvelee edelleen Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotto. Myös kiireetön lääkärien vastaanotto toimii edelleen Kontinkankaalla.

Uudella hyvinvointipisteellä halutaan parantaa erityisesti keskustan ikäihmisten palveluja. Hyvinvointipiste vastaa myös oululaisilta tulleisiin toiveisiin: monissa palautteissa on toivottu hyvinvointipalveluja ydinkeskustaan. Hyvinvointipisteen toimintaa arvioidaan kokemusten perustella, ja asukkailta toivotaankin palautetta pisteen toiminnasta. 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.