Ajankohtaista

< Takaisin

Keskustan kotihoito on OSAOn Vuoden työssäoppimispaikka

Kunniakirjan luovutus Kotihoidon tiloissa

OSAOn lähihoitajaopiskelijoiden mielestä keskustan kotihoidon työntekijät ovat valmiita auttamaan opiskelijaa ja työyhteisössä on hyvä ilmapiiri. OSAOn koulutuspäällikkö Armi Juntunen toi kunniakirjan ja kukat keskustan kotihoidon väelle. Kukat vastaanotti Anne-Marie Hamari.

 

Koulutuskuntayhtymä OSAOn Kontinkankaan yksikön opiskelijat ja heitä ohjaavat opettajat saavat äänestää Vuoden työssäoppimisen paikkaa. Tänä vuonna valinta osui Oulun kaupungin keskustan kotihoidon Pokkisen tiimiin.

OSAOn lähihoitajaopiskelijoiden mielestä keskustan kotihoidon työntekijät ovat valmiita auttamaan opiskelijaa ja työyhteisössä on hyvä ilmapiiri. Opiskelija saa edetä oppimisessaan omaan tahtiin ja hän saa kannustavaa palautetta sekä tulee kuulluksi.

”Moni opiskelija tulee meille asenteella, että kotihoidon harjoitelu on  välttämätön paha, mutta suurin osa lähtee hyvillä fiiliksillä ja hakee meiltä töitä”, kertoo keskustan kotihoidon palveluesimies Riikka Lampinen.  

”Meillä opiskelija otetaan vastaan niin kuin työntekijä, hänet perehdytetään, annetaan työvälineet ja ohjelmatunnukset, jotta hän kokee itsensä tasavertaiseksi muiden kanssa”, Lampinen kuvailee. ”Opiskelija on tulevaisuuden työkaveri. Apua saa aina, koko tiimi huolehtii opiskelijasta.”

Harjoittelijalle valitaan ohjaaja, jonka mukana hän kulkee työharjoittelun ajan. Keskustan kotihoidossa on työharjoittelijoita noin 40 vuoden aikana.

Keskustan kotihoito on osa Kontikankaan hyvinvointikeskuksen kotihoitoa. Asiakkaita on noin 150, työntekijöitä noin 50–60. Keskusta ​on väestöpohjaltaan yksi kasvavista ikäihmisten asuinalueista.

Lue lisää Mun Oulusta.

Lue lisää kotihoidosta kaupungin verkkosivuilta.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.