Ajankohtaista

< Takaisin

Koronavirustilanne tuo muutoksia NordLabin toimipisteisiin

NordLab varautuu koronavirusepidemiaan supistamalla kiireetöntä näytteenottotoimintaa Oulussa ja sen lähialueilla. Tämä aiheuttaa muutoksia näytteenottopisteiden aukioloajoissa ja toimipisteitä joudutaan väliaikaisesti sulkemaan. Kiireellisiä näytteenottoaikoja on tällä hetkellä saatavilla tavanomainen määrä.

Muutokset toimipisteissä:

Koronavirusepidemian vuoksi suljemme Oulun kaupunginsairaalan näytteenottopisteen toistaiseksi maanantaista 23.3.2020 alkaen. Kaikki ko. laboratorioon varatut ajat perutaan, asiakkaisiin ollaan yhteydessä. Kiireellisissä tapauksissa asiakas voi varata uuden ajan puhelinpalvelustamme p. 0206 19 80 19, arkisin klo 7-18.

Koronavirusepidemian aikana näytteenottopisteissä ei tule asioida, jos kärsii flunssan oireista. Pyydämme tällaisissa tapauksissa asiakkaitamme siirtämään näytteenotonajakohtaa myöhemmäksi.

--

Oulun kaupunki avaa Haukiputaan hyvinvointikeskukseen koronavastaanoton 24.3.2020 alkaen.

Tämän vuoksi kaikki NordLabin Haukiputaan näytteenottopisteen ajanvaraukset perutaan 24.3.2020 alkaen. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä aikojen peruutuksesta joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. Välttämättömissä tapauksissa asiakas voi varata uuden ajan puhelinpalvelustamme
p. 0206 19 80 19, arkisin klo 7-18.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.