Ajankohtaista

< Takaisin

Kysely liikunnasta toimintarajoitteisille henkilöille

Oulun kaupungin liikuntapalvelut on mukana valtakunnallisessa soveltavan liikunnan hankkeessa. Osana hanketta kartoitamme liikunnan ja urheilun harrastamista oululaisilta, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla autat meitä kehittämään meidän sekä hankkeessa mukana olevien seurojen ja yhdistysten soveltavaa liikuntaa.

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 14. joulukuuta 2020 asti. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysely tehdään Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) yhteistyönä. Tuloksia käytetään Paralympiakomitean Avoimet ovet -hankkeessa ja LTS:n Erityisliikunnanohjaaja- kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta -hankkeessa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta. 

Vastaa kyselyyn linkin kautta.

Pyörätuolilaisen kuva seinässä.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.