Ajankohtaista

< Takaisin

Mielenterveys- ja päihdepalvelut muuttavat Peltolaan

Kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut muuttavat Peltolaan joulukuun aikana. Uudet tilat valmistuvat Technopolis Oy:n kiinteistöön osoitteeseen Yrttipellontie 6. Yksikkö kokoaa mielenterveystoimistojen lisäksi virka-aikaisen sosiaali-, mielenterveys- ja päihdepäivystyksen saman katon alle.

Yrttipellontielle muuttavat eteläisen ja pohjoisen mielenterveystoimistojen palvelut, Redi64, A-klinikka sekä virka-aikaiset aikuissosiaalityön, lastensuojelun ja mielenterveys- ja päihdepäivystykset. Muuttotöitä tehdään vaiheittain joulukuun aikana. Mielenterveystoimistot muuttavat heti joulukuun alkupäivinä, mielenterveyspäivystys vastaanottaa Yrttipellontiellä 9.12. alkaen ja päihdepäivystys 11.12. alkaen. Aikuissosiaalityön päivystys vastaanottaa Yrttipellontiellä 1.1.2014 alkaen.

- Yksiköt ovat sijainneet ympäri kaupungin osin epätarkoituksenmukaisissa tiloissa, joten yhteisestä tilasta saadaan uudenlaista synergiaetua toiminnallemme, toteaa sosiaalisen hyvinvoinnin palvelujohtaja Arja Heikkinen.

Yrttipellontie on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Omilla autoilla tuleville asiakkaille on parkkipaikkoja autohallissa ja rakennuksen pihalla.

Käyntiosoite:
Yrttipellontie 6, 90230 Oulu
Postiosoite:
PL13, 90015 Oulun kaupunki
 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.