Ajankohtaista

< Takaisin

Myllyojan akuuttivastaanotto auki jälleen 2.5. alkaen

Myllyojan hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanoton toiminta jatkuu keskiviikkona 2. toukokuuta. Akuuttivastaanotto oli tilapäisesti suljettuna huhtikuun aikana lääkärivajeen takia.

Myllyojan akuuttivastaanotto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15, kuten muutkin Oulun kaupungin hyvinvointikeskukset ja terveysasemat. Voit tulla akuuttivastaanotolle uusissa tai uusiutuneissa vaivoissa ilman ajanvarausta. Hoitajat ottavat potilaat vastaan tulojärjestyksessä vuoronumeron mukaisesti. Lääkäri tulee mukaan tarvittaessa.

Vuoronumeroiden jako lopetetaan tuntia ennen sulkemista, tarvittaessa aiemminkin. Tämänkin jälkeen kaikkien vastaanotolle tulevien hoidon tarve arvioidaan, ja välittömästi hoitoa tarvitsevat hoidetaan myös silloin kun vuoronumeroiden jako on lopetettu. Akuuttivastaanottojen jonotilannetta voit seurata vastaanottojen omilta sivuilta.

Voit myös varata akuuttivastaanotoille ajan Oulun Omahoidosta. Muistathan, että voit asioida millä tahansa Oulun kaupungin hyvinvointikeskuksen tai terveysaseman akuuttivastaanotolla. Mahdollinen jatkohoito tapahtuu kuitenkin oman alueen asemalla.

Katso tietoa myös Myllyojan vastaanoton omilta sivuilta.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.