Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Omahoitoon muutoksia kesäkuussa

Osaa Oulun Omahoitopalvelusta voi käyttää kesäkuussa mobiilisti. Mobiilisti voi käyttää Omahoidosta kotimittausosiota, jossa asiakkaat voivat tarkastella ja tallentaa esimerkiksi verensokeri- ja verenpainearvojaan sekä seurata painoaan. Mobiili-Omahoitoa käytetään älypuhelimen avulla, ja se otetaan käyttöön lataamalla sovelluskaupasta ilmainen sovellus nimeltään Oulun Omahoito. Mobiilisovellus on käytettävissä juhannusviikolla.

Lisäksi Omahoidon kirjautumiseen tulee muutoksia 16.6. Älypuhelimella ja tietokoneelta pääsee näkemään osan palveluista pelkän käyttäjätunnuksen avulla. Palvelut, jotka sisältävät asiakastietoa kuten laboratoriotuloksia, vaativat edelleen tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

Myös omien kotimittaustietojen katselu ja tallentaminen muuttuu, ja asiakkaan päiväkirjat jäävät pois palvelusta. Entiset tiedot siirtyvät automaattisesti entisestä palvelusta, eikä muutos vaadi toimenpiteitä asiakkaalta. Muutosten myötä käytettävyys paranee ja käyttö helpottuu.

>> Omahoitoon

Oulun Omahoito on Oulun kaupungin internetpalvelu, jonka avulla voi mm. varata aikoja laboratorio- ja röntgentutkimuksiin, hammashoitolaan, neuvolaan ja liikuntaneuvontaan. Omahoidossa voi lisäksi lukea laboratoriotuloksia ja saada yhteyden sosiaalipalveluihin ja terveyspalveluihin. Oulun Omahoitopalvelua käyttää tällä hetkellä noin 53 000 kuntalaista.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.