Ajankohtaista

< Takaisin

Ovatko nämä supistuksia? Milloin lääkäriin? Riittääkö maito?

Uusi neuvolanumero aukeaa ke 20.3.

20.3. aukeaa uusi neuvolan puhelinnumero 08 558 44356, josta voi kysyä neuvoja lasten ja odottavien äitien terveydestä ja perheiden hyvinvoinnista. Puhelimen lisäksi neuvolaan saa yhteyden myös verkossa omahoitopalvelun kautta.

Oulun kaupunki uudistaa ajanvarausnumeroitaan siten, että neuvola- ja laboratorioasiakkaita tähän asti palvellut keskitetyn ajanvarauksen puhelinnumero 08 558 44355 hoitaa 20.3. alkaen vain ajanvaraukset laboratorioon. Neuvola-asioita varten perustetaan kokonaan uusi puhelinpalvelu.

Neuvolanumerosta voi varata aikoja ja jättää soittopyynnön omalle terveydenhoitajalle kuten ennenkin, mutta myös paljon muuta. Numeroon voi soittaa, kun jokin lapsen tai odottavan äidin terveyteen tai koko perheen hyvinvointiin liittyvä asia askarruttaa ja kaipaa nopeaa ratkaisua. Neuvolanumeron kautta saa myös sairaan lapsen hoitovapaaselvitykset työnantajalle.

Neuvola palvelee numerossa 08 558 44356 maanantaista torstaihin klo 8–15 ja perjantaisin klo 8–14. Vastaajat ovat kokeneita neuvolan terveydenhoitajia, joilta löytyy apu moneen tilanteeseen. Jos palvelussa on ruuhkaa, soittaja voi jättää soittopyynnön. Niihin vastataan saman päivän aikana.

Yhteys omaan terveydenhoitajaan Omahoitopalvelussa

Oulun omahoitopalvelussa osoitteessa www.oulunomahoito.fi voi lähettää viestin omalle terveydenhoitajalle. Viesteihin vastataan kolmessa arkipäivässä. Omahoidossa voi myös varata ajan 2–6-vuotiaan lapsen vuosittaiseen neuvolatarkastukseen.
 

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.