Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Puhelinkatkokset mahdollisia terveyspalveluissa 1. ja 3.3.

Kaupungin terveyspalvelujen puhelinliikenteessä voi olla katkoksia tiistaina 1.3. sekä torstaina 3.3. operaattorivaihdoksen vuoksi.

Terveysasemien ja hyvinvointikeskusten sekä keskitetyn ajanvarauksen ja neuvolan neuvontapalvelun puhelinpalvelut toimivat tiistaina 1.3. supistetusti klo 11 – 13 välisenä aikana, jolloin takaisinsoittopyynnön jättäminen ei ole mahdollista. Myös iltapäivällä klo 13-16 välillä puhelinpalveluissa ja takaisinsoittopalvelussa voi esiintyä katkoksia.

Tiistaina operaattori vaihtuu myös kotihoidossa ja Oulun kaupunginsairaalassa. Torstai-iltapäivänä puhelinliikenteessä voi olla katkoksia hammashoitoloiden ajanvarauksessa sekä opiskeluterveydenhuollon puhelinliikenteessä.

Puhelinoperaattorivaihdoksen myötä Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen on vain yksi ajanvarusnumero 08 558 44333, ja entiset Höyhtyän ja keskustan terveysasemien ajanvarausnumerot lakkautetaan.

Terveysasemien ja hyvinvointikeskusten ajanvaraukseton akuuttivastaanotto toimii normaalisti paikalle tulijoille vuoronumeroperiaatteella. Soittoa etukäteen ei tarvita. 


Poikkeuksia aukioloajoissa Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.