Ajankohtaista

< Takaisin

Sosiaali- ja terveysalan tapahtuma TERVE-SOS kokoaa sote-alan ammattilaiset Ouluun 23.–24.5.

TERVE-SOS, suuri sosiaali- ja terveysalan tapahtuma, kokoaa valtakunnan sote-päättäjät, ammattilaiset, yritykset ja järjestöt Oulun teatterille torstaina ja perjantaina 23.–24.5.2019. Tapahtumassa esiintyy yli 60 alan vaikuttajaa ja osallistujia on yli 800. Seminaarien teemoina ovat hyvinvointiteknologia, turvallisuus, yhteistyö ja verkostot.

Kaupunginjohtaja Päivi Laajala toivotti avauspuheenvuorossaan seminaariyleistön tervetulleeksi Ouluun – yli 200 000 asukkaan kaupunkiin. Kaupunginjohtaja esitteli yleisölle myös Oulun vastavalitun suurlähettilään, jonka videotervehdys sai innostuneen vastaanoton.

”Valovoimamme edellytys on, että meidät tunnetaan, erityisesti eteläisessä Suomessa. Siksi avaamme kesäkuun alussa Helsingin Kamppiin Oulun Suurlähetystön, jonka teema on Paremman Elämän Puolesta, ja se kertoo siitä, mitä me Oulussa tavoittelemme – parempaa ja turvallisempaa elämää kaikille kuntalaisille – lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille”, kertoo kaupunginjohtaja.

Maksullisisten seminaarien lisäksi teatterilla on kaikille avoin näyttelyalue. Oulun kaupungin pisteellä esittelyssä ovat hyvinvointipalvelut, OuluHealth, kulttuuri hyvinvointia tukemassa, kärkenä kulttuuripääkaupunki Oulu2026, sekä Oulu lapsiystävällisenä kuntana.

Tapahtuman järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1990, ja se on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä sote-päättäjien ja ammattilaisten vuotuisena kohtaamispaikkana.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.